Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Béres csepp 10 kg alatti...

Béres csepp 10 kg alatti babának adható?

Figyelt kérdés
11 hónapos, 8kg, étvágyjavítási célból adnám. 10kg felett 2*5 vagy 2*10 az ajánlott adagolás, én 1*5-öt gondoltam.
2011. jún. 7. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj,de miért is kell,hogy jobb étvágya legyen?? Mért nem jó a súlya?? Mért kell neki 5 évesen 40 kg-nak lenni??

Én nem adnék.

2011. jún. 7. 22:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem minden gyermek 40kg akinek van étvágya.
2011. jún. 7. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem! Itt van, olvasd el!

[link]

Biztos, hogy kell neki?

Írtad, hogy most 8 kg. De mennyivel született?

Az én lányom 1 évesen 9 kg volt. Most 15 hónapos, de alig hízott vmit. Rengeteget mozog, nem is csodálkozom rajta. Mióta pedig ilyen meleg van, alig eszik.

Most már kecsketejet adok neki, hátha az segít egy kicsit.

2011. jún. 7. 23:09
 4/12 A kérdező kommentje:
3,8kg-mal született és 10 hónaposan duplázott. Igazából az a helyzet, hogy vagy 30-40 perc egy etetés, mert annyira nem érdekli.
2011. jún. 7. 23:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor így tényleg nem valami fényes a helyzet. A doki nem mond/ajánl semmit?
2011. jún. 7. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm adta a kisfiának, és akkor még nem volt 10 kilós a kisfiú, ez tuti. Holnap megkérdezem tőle, hogy hány cseppet adott. És nekik segített, rohamtempóban elkezdett enni a gyerkőc. :)
2011. jún. 7. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Az orvos nem mondta, hogy gond lenne, mert minden alkalommal hízott, csak mindig minimumokat, volt, hogy annál is kevesebbet, de akkor a köv hónapban meg kicsit többet. De nemsokára megyünk újabb vizsgálatra, addig akkor inkább várok, megvárom mit mond.

Utolsó, köszönöm nekedi is a választ, ha esetleg megkérdezed a barátnődet kérlek írd majd meg mit mondott.

2011. jún. 8. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 18 hónapos és 9350g és 78 cm.3kg-mal született.

Nálunk is szépen hízott,míg nem mozgott.Majd 10 hónaposan elindult,azóta meg sem áll.Napközben sokszor eszik,keveset.Én adtam neki a béres cseppet,doki és ismerősök javaslatára akiknél bevált.Napi 10 cseppet c-vitaminnal együtt.És nincs 10 kg a gyerkőc.Nálunk is piciket hízik havonta,de valahogy az étvágy jobb lett,és látszott rajta,hogy jóízűen eszik.

A doki szerint nincs baja,mert arányosan kicsi,tehát nem csont és bőr!Valószínű ezek a pici méretek öröklött dolgok.

2011. jún. 8. 07:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem barátnőmet, és napi 10 cseppet adott 9 kg körüli kisfiának.
2011. jún. 8. 07:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. jún. 8. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!