Érdemes beadatni 1 év alatti babának az agyhártyagyulladás elleni oltást?
most 5 hós a fiam, és ha most szeretném, már, hogy védett legyen akkor 3 inekciót kell kapnia egyett most majd 1-3 hónap múlva és az utolsó jön 1 évesen. 1 év után pedig már csak egy vakcina kell.
szerintetek érdemes beadatni most??
azt olvastam ilyen kicsi baba ha el kapja pár óra alatt halálhoz vezethet........ez nagyon megijesztett de még vacilálok?
ti beadatjátok? vagy tervezitek beadatni??
Menjugate?
Én 1 éves korában adattam be a kisfiamnak. Akkor csak 1 kellett belőle. Előtte pedig megkapta a Prevenárt.
1 évesen kapta a lányom, akkor már csak 1 vakcinát.
Ha van nagyobb testvér, ovis, bölcsis, akkor célszerű előbb is beadatni, de ha nem jártok közösségekbe, akkor teljesen felesleges, akkor elég 1 évesen.
Én kisebbikem is 5 hós, és 1 évesen fogja kapni ezt az oltást, de akkor még a nagy nem lesz ovis.
mi dokink nem is kérdezte, hogy akarom-e, hozta a papírt, hogy írjam alá, már nála van az oltás, ő bizony beadja, 3 hónapos volt a babám
(nem is fizettünk érte)
egyébként is beadattam volna csak 1 éves korában, de így nem volt min vacilálni, gondolom volt beteg a környéken azért jött el és adta be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!