Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes beadatni 1 év alatti...

Érdemes beadatni 1 év alatti babának az agyhártyagyulladás elleni oltást?

Figyelt kérdés

most 5 hós a fiam, és ha most szeretném, már, hogy védett legyen akkor 3 inekciót kell kapnia egyett most majd 1-3 hónap múlva és az utolsó jön 1 évesen. 1 év után pedig már csak egy vakcina kell.

szerintetek érdemes beadatni most??

azt olvastam ilyen kicsi baba ha el kapja pár óra alatt halálhoz vezethet........ez nagyon megijesztett de még vacilálok?

ti beadatjátok? vagy tervezitek beadatni??

2011. ápr. 1. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Menjugate?

Én 1 éves korában adattam be a kisfiamnak. Akkor csak 1 kellett belőle. Előtte pedig megkapta a Prevenárt.

2011. ápr. 1. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, be is adattuk a lányunknak.
2011. ápr. 1. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
1 évesen adattuk be és akkor csak egy kell. Van olyan város, ahol ingyenes. Érdeklődd meg a védőnőnél, nálatok ez hogy van. Egyébként a gyerekorvosunk mondta, hogy nem minden oltásra mondaná, hogy kérjük, de ezt igen.
2011. ápr. 1. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:

1 évesen kapta a lányom, akkor már csak 1 vakcinát.

Ha van nagyobb testvér, ovis, bölcsis, akkor célszerű előbb is beadatni, de ha nem jártok közösségekbe, akkor teljesen felesleges, akkor elég 1 évesen.

Én kisebbikem is 5 hós, és 1 évesen fogja kapni ezt az oltást, de akkor még a nagy nem lesz ovis.

2011. ápr. 1. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én beadattam,mert van egy 7 éves tesó.:)Most 10 hós a pici és eddig 2 kapott majd 1 éves kora után kaP még egy ismétlőt.
2011. ápr. 1. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

mi dokink nem is kérdezte, hogy akarom-e, hozta a papírt, hogy írjam alá, már nála van az oltás, ő bizony beadja, 3 hónapos volt a babám

(nem is fizettünk érte)

egyébként is beadattam volna csak 1 éves korában, de így nem volt min vacilálni, gondolom volt beteg a környéken azért jött el és adta be

2011. ápr. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!