Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és mikor jutok el...

Hogyan és mikor jutok el ahhoz az időszakhoz, hogy 19-kor fürdik a babám,19:30-kor eszik és 20órakor már alszik is reggelig?

Figyelt kérdés
jún.15-én lesz 4 hónapos
2011. jún. 7. 11:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen,úgyvan hogy 22 óra körül szépen elalszik,utolsó kaja után,és csak reggel veszem ki a kiságyából,de éjjel sajnos többször felébred és vissza kell altatnom,és ezért nem mondhatom,hogy végig alussza az éjszakát.

Gondolom az majd még kialakul,hogy 20órától már aludjon és egészen reggelig......később hátha így lesz.

2011. jún. 7. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én lányomnál egyre korábbra tolódott a fürdés és a fekvés. Most tartunk ott, hogy 7-kor fürdés, fél 8-kor vacsi, 8-kor alvás.

Általában reggelig alszik, de előfordul, hogy már olyan 4-5 között megébred. Akkor eszik, és alszik tovább. De legtöbbször kibírja 6-fél 7-ig.

Pedig eleinte fél 9-9-kor volt fürdetés, aztán olyan 10 körül aludt el. Mostanában viszont alszik olyan fél 6 körül egy fél órát, utána olyan 7 körül már kezd nyűgösködni. Egy időben ilyenkor még elvittük sétálni, csak hogy húzzuk az időt. De már nem. Inkább leteszem 8-kor aludni, és kelek hozzá korán. Egyébként tolódik már a reggeli ébredése is. Gondolom majd ha már kap mondjuk tejpépet vacsorára, akkor még jobban alszik majd. :)

(24-én lesz 4 hónapos)

2011. jún. 7. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én babám 6 hónapos,2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat.Eddig 9-fél 10 felé fürdettünk,kb 1 hónapja előrehoztuk fél8-8-ra,mert már este kevesebbet alszik és elfárad.Így 8-fél 9 től alszik reggelig,változó,hogy mikor kel,de fél 7 és 9 között.
2011. jún. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!