Sírt háttal a babakocsiban a babátok?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új babakocsit a kincsemnek, egy "esernyőre" csukható könnyű kis rohangálót, de abban menetirányba ül. Tegnap avattuk fel, és nagyon nyűgös volt benne! Lehet, hogy csak álmos volt, meg most jön a foga? Mik a tapasztalatok? Vigyem vissza a kocsit, vagy szeretni fogja? (sajnos anyagilag nem vagyok úgy eleresztve, hogy teljen állíthatóra) Ez a kocsi 29.900 Ft volt! 6 hós baba anyukája!2011. jún. 7. 06:13
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az volt a baj, hogy ezekben az esernyőkocsikban ülő helyzetben van a baba, neki pedig az még kényelmetlen? De az is lehet, hogy tényleg zavarta, hogy nem látott.
2/8 A kérdező kommentje:
Na erre szeretnék rájönni, hogy lehet, hogy fáradt volt, és azért nyűglődött, amúgy élvezné szerintetek, csak idő kell? Mert nekem nagy könnyebbség ez a babakocsi, csak félek nem tetszik majd neki! És talán visszavennék ma, mert tegnap vettem, de később már nem biztos!
2011. jún. 7. 06:52
3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen fektethető is!
2011. jún. 7. 06:52
4/8 anonim válasza:
Hozzá kell szoktatni ,amíg ilyen kicsi,hogy nem téged hanem a világot látja!Hidd el meg fogja szokni!Szerintem za a gáz,amikor még valaki az egy évnél idősebb gyerekét is magafele fordítja.Merthogy fél ha nem lát:(((Óvatosan hozzá kell szoktatni...
5/8 anonim válasza:
ne vidd vissza meg fogja szokni csak még neki is új
annyit tehetsz h fektetve viszed benne és majd csak akkor ülteted fel ha már ö is szeretné és mivel nem lát beszélj hozzá h tudja h ott vagy :-)
nekünk fektethető sportkocsink esernyőre csukható van születése óta és nagyon szeretem míg kicsi volt feküdt benne most még félig ülő pozícióban van 5 hónapos a lányom :-)
6/8 anonim válasza:
NEM.
lányom 6 hós korától már ült, mivel nem átfordítható tolókaros babakocsi, mindig előtre nézett, soha nem sírt.
Több mint 2 éve koráig használtuk, most akarom eladni.
7/8 anonim válasza:
Születése óta használjuk,nem sport babakocsi,de az enyém maximum 30 percet van el benne.
5 hós
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Ma is levittem és már nagyon élvezte, nézelődött, gügyögött, majd egy jó nagyon szundított benne! :)
2011. jún. 7. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!