Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok nem csúszik le a...

A babátok nem csúszik le a babakocsiban? Mire megfogja a lába közti pánt, szinte fekszik!

Figyelt kérdés
De lehet,hogy azért mert nincs lábtartó a kocsin(CAM portofino),ami a lábszárát tartsa?
2011. ápr. 4. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád? Én kislányom 6 hós és 1 fokkal megemeltem a kocsi háttámláját hogy tudjon nézelődni, de ő is csúszkál benne :(
2011. ápr. 4. 13:20
 2/7 A kérdező kommentje:
11 hós,és teljesen fel van állítva a támla,már nagyon nézelődik,csak mindig fel kell húznom:(
2011. ápr. 4. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam nem, de pont ma láttam egy kislányt, akinek a lába már szinte a földön volt :)))

A mi babakocsinkon lehet állítani a biztonsági öv hosszát a lába között is, talán ez is számít? Télen nagyobbra kell állítani az overál miatt, de anélkül meg laza lenne.

2011. ápr. 4. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Enyém is lecsuszik, 5 hós. Pont ma nézek neki vmi ultrakönnyű kiskocsit és figyelni fogom h ne legyen az ujjal is ez a probléma.
2011. ápr. 4. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hónapos, és ő is csúszik lefele! Na ennyit az új "szuper" babakocsikról...
2011. ápr. 4. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, nagyon zavaró. Amíg hidegebb volt az idő, tettem egy összehajtogatott plédet a feneke alá, a lába közötti pánton belülre, az valamennyire a helyén tartotta.
2011. ápr. 4. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
nekünk Cam cortinánk van, és csúszkál benne, de én azt gondoltam azért mert még nem tud biztosan ülni. de ezek szerint nem biztos hogy azért... az szép lesz..
2011. ápr. 4. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!