Mit tesztek ha babátok nem akar a babakocsiban ülni? Kérlek adjatok valami tanácsot?
Az én lányom sem marad meg benne sajnos, csak nagyon néha. Nálunk a kendő vált be, de azt írod, nem tudod felvenni.
Nehéz, nem tudom, mi lenne a megoldás. Esetleg játékokat tegyél a babakocsira, tudjon nézelődni is. Milyen idős?
Lehet, hogy nem kényelmes neki valamiért, nem? Próbálj rájönni az okára.
szia!
Lehetséges hogy valamiért nem kényelmes neki a kocsitok, szűk vagy pont hogy túl tágas és lötyög benne? nem tudom milyen kocsitok van mert az én fiamnál az volt a gond hogy a másikat nem szerette amikor váltottam neki megoldódott a probléma, írtad hogy sok mindent kipróbáltál már, esetleg kifli vagy valami rágcsa a kezébe? tudom nem mindenkinek tetszik az ötlet de azért ő már 11-hós és jobb ha majszolgat mintha üvölt !
tényleg nem írtad :-O nem tudtam ezek szerint csak egy megérzés volt :D
tud nézelődni menetiránnyal, szemben van ? az én fiammal sokáig kísérleteztünk mert ő is bonyolult eset kocsizás szempontjából és nehéz is a cipelés valahogy nem vált be, most már csak néha vágja be a hisztit amúgy szereti a sétát és a kocsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!