El fogom így "rontani" kislányomat?

Mivel rosszabb hogy a mellkasodon alszik el mint a szopi alatt?
Semmivel sem.
és már te is láthattad hogy annyira változnak a szokásaik hogy lehet egy hónap múlva örülnél egy ilyen édes ölelésnek de nem fogja többet csinálni.
nekem is 8 hós, ha nem annyira álmos akkor nem alszik be rögtön.

Nem fog rajtad lógni ne félj. Eljön az az idő, nagyon gyorsan, anya ne fogd meg a kezem, csinálj úgy, mintha nem is velem lennél és az is, hogy úgy kipenderít a szobájából, hogy nyikkani nem lesz időd.
Használd ki és élvezd amíg még hozzád bújik. Szerintem annál borzasztóbb nincs, mikor egy gyerek nem igényli az anyját és nem bújik az anyjához. Mert sokan dicsekednek ezzel. Ez egy nagyon szép korszak, én sokszor visszasírom. Bár az enyémek még bújnak, de egyre kevesebbszer. És nem úgy ahogy akkor, hanem inkább, na mehetek már módon.

Ez egy ilyen időszak,nem fogod elkapatni ne aggódj!Valamiért szüksége van rád és ha most megvonod a közelséged akkor bizalmát veszti benned!Szerintem most szeparációs szorongás van nállatok fogzással ötvözve!Ölelgesd,szeretgesd amennyit csak kívánja!
Az én fiam most 1 éves!1 hete szinte alig bírok mellőle elmozdulni,egyszerre 3 foga jön amiből kettő 3 nap leforgása alatt kibúj!Gondolhatod,hogy szenvedett és,hogy folyamatosan rajtam lógott?!De nem bánom,hogy ez így van mert látom,hogy egyre jobban kötődik hozzám!
Kitartás!Majd mikor 15 évesen ellök magától az utcán mert ciki vagy akkor visszasírod ezt az időszakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!