Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El fogom így "rontani" kislány...

El fogom így "rontani" kislányomat?

Figyelt kérdés
Eddig mindig olyan szépen elaludt magától. Fürcsi után megette a tápszert, betettem a kiságyába és elaludt. Tegnap óta este, miután megeszi a tápszert egyből bújik hozzám. Mellkasomra teszi a fejét, átölel a két kezével és rajtam alszik el. Utána beteszem az ágyába, fel se ébred. Ne értsetek félre nem esik nehezemre. Csak remélem hogy később nem kell majd ringatni, meg sétálgatni vele hogy el tudjon aludni. Az esőt nagyon megérzi, meg jönnek is a fogai. 2 hete jött ki az első kettő egyszerre. Lehet ez miatt? Vagy szeparációs szorongás? Vagy csak egyszerűen engem akar?
2011. jún. 6. 19:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Jaaa! Egyébként 8 hós.
2011. jún. 6. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne aggódj! Nem fog hozzászokni, csak most valami miatt szüksége van rád az elalváshoz. A legtöbb gyereknél vannak ilyen szakaszok, ez sokszor csak pár napig tart.
2011. jún. 6. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel rosszabb hogy a mellkasodon alszik el mint a szopi alatt?

Semmivel sem.

és már te is láthattad hogy annyira változnak a szokásaik hogy lehet egy hónap múlva örülnél egy ilyen édes ölelésnek de nem fogja többet csinálni.

nekem is 8 hós, ha nem annyira álmos akkor nem alszik be rögtön.

2011. jún. 6. 19:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Tápszeres. Eddig mindig ébren tettem be az ágyába és egyből aludt. Csak most akarja ezt. Egyébként nagyon jól esik, olyan kis édes. Csak a következményektől tartok egy kicsit.
2011. jún. 6. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényezteted el ezzel, az enyém pl úgy aludt el hogy befeküdt a nagyágyba és simizni kellett, utána vittem el a szobájába ennyi idősen. Most már simán elalszik egyedül is a saját szobájában 18 hós.
2011. jún. 6. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdődik nála a szeparációs szorongás, a fiam ilyen idősen volt, hogy elalvás előtt 40 percig pihegett az ölemben mozdulatlanul, csukott szemmel, csak két kis ujjával simogatta a karomat... Elmúlik, mint minden, most pár hétig ilyen vagy még ilyenebb lesz....
2011. jún. 6. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom két hétig ezt csinálta nap közben is. Rettegtem hogy ez mindig így lesz. Elmúlt...amúgy meg olyan jó érzés ha odabújik és önzetlenül szeret.
2011. jún. 6. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog rajtad lógni ne félj. Eljön az az idő, nagyon gyorsan, anya ne fogd meg a kezem, csinálj úgy, mintha nem is velem lennél és az is, hogy úgy kipenderít a szobájából, hogy nyikkani nem lesz időd.

Használd ki és élvezd amíg még hozzád bújik. Szerintem annál borzasztóbb nincs, mikor egy gyerek nem igényli az anyját és nem bújik az anyjához. Mert sokan dicsekednek ezzel. Ez egy nagyon szép korszak, én sokszor visszasírom. Bár az enyémek még bújnak, de egyre kevesebbszer. És nem úgy ahogy akkor, hanem inkább, na mehetek már módon.

2011. jún. 6. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ilyen időszak,nem fogod elkapatni ne aggódj!Valamiért szüksége van rád és ha most megvonod a közelséged akkor bizalmát veszti benned!Szerintem most szeparációs szorongás van nállatok fogzással ötvözve!Ölelgesd,szeretgesd amennyit csak kívánja!

Az én fiam most 1 éves!1 hete szinte alig bírok mellőle elmozdulni,egyszerre 3 foga jön amiből kettő 3 nap leforgása alatt kibúj!Gondolhatod,hogy szenvedett és,hogy folyamatosan rajtam lógott?!De nem bánom,hogy ez így van mert látom,hogy egyre jobban kötődik hozzám!

Kitartás!Majd mikor 15 évesen ellök magától az utcán mert ciki vagy akkor visszasírod ezt az időszakot!

2011. jún. 6. 21:10
 10/10 anonim válasza:
A babak 3 nap alatt hozzaszoknak a johoz,szoval de igen, hozza fog szokni elobb-utobb! Aztan majd alig tudod leszoktatni rola es a kovetkezo kerdesed arrol fog szolni,hogy hogyan tudnad leszoktatni errol.
2011. jún. 7. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!