Őszintén! Szépnek tartjátok a kisbabátokat vagy csúnyának?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 17:55
21/26 anonim válasza:
Nekem az én kisfiam a legszebb a világon, de amúgy tényleg szép baba mások véleménye szerint is. Amúgy meg más babákat is látok akik gyönyörűek, de nekem mindig is a sajátom az első. És ez így természetes..
22/26 anonim válasza:
Őszintén, én nagyon tartottam tőle, hogy nem lesz szép babám és ezért nem fogom tudni szeretni. Nagyon szép, mások is ezt mondják, én is láttam már nála szebbet, de szerintem annyit változnak amíg felnőnek, hogy ezt nehéz meg mondani, van amikor szebb van amikor kevésbé. De inkább legyen okos, ügyes, egészséges, mint szép.
23/26 anonim válasza:
En mindig szepnek lattam :)
Most, hogy vissza nezem a par napos kepeit, nem volt annyira szep mint amilyennek akkor lattam, mert nagyon kis gyurott volt :)Szep volt akkor is persze, de msot sokkal-sokkal szebb :)
Nem vagyok az a nagyon elfogult tipus es latom azokat a dolgokat amiben pl mas babaja szebb (az enyem sem csunya, de pl meg mindig nagyon rovid a haja, pedig 16 hoanpos lesz).
Az ocsemet pl nem latom szep babanak, pedig szeretem :)
24/26 Verdict válasza:
A legszebbnek a világon! :) Már nem is értem, hogy gondolhattam azt, a születése előtt, hogy valaha is csúnyának fogom látni...
25/26 anonim válasza:
Én is gyönyörűnek látom a kislányom. Azért jobb lett volna, ha nem apa szemöldökét örökli. :)
26/26 anonim válasza:
torzszülött?
ez még viccnek is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!