Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Szépnek tartjátok a...

Őszintén! Szépnek tartjátok a kisbabátokat vagy csúnyának?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 17:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2011. jún. 6. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Mikor megszületett, gyönyörű volt. Aztán olyan 1 hónapos korában olyan volt, mint egy UFO. Fogyott a drágám a születési súlyához képest, nem is keveset. De aztán gyorsan összeszedte magát... A szeme csodálatos, a szempilláit mindenki irigyli, pedig már nem baba (20 hónapos)...
2011. jún. 6. 18:24
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
Meseszép arcú gyerekeim vannak, babaként is szépek voltak.
2011. jún. 6. 18:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Gyönyörűnek tartom a kisfiamat!!! :) Nekem ő a leges legszebb kisfiú a világon!
2011. jún. 6. 18:38
 15/26 anonim ***** válasza:
gyönyörűnek!!! :) nemrég visszanéztem a születéskori képeit, őszintén szólva kis majom volt de akkor is szépnek láttam :D azóta meg még szebb lett :)
2011. jún. 6. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Mikor megszületett és a mellkasomra tették csak annyit mondtam : "Jajjj de szép vagy!" Utána a szobánkban nézegettem mert olyan kis furi volt. Nagyon bekékült a feje, de azt mondták hogy majd felszívódik. Olyan volt mintha maszkban lett volna :) De tényleg. 1-2 hét alatt teljesen megszűnt. Azóta is gyönyörűnek látom. De nem csak én, hanem az utcán is sokan megállnak gyönyörködni benne. Hatalmas kék szemei vannak és hosszú fekete szempillája. És édes kis pampuskás pofija :)) IMÁDOM! :) Nekem Ő a legszebb.
2011. jún. 6. 19:46
 17/26 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 kisfiam van, 4 éves és 18 hós. A 4 évest gyakran dicsérik, hogy milyen helyes kispasi. Kék szeme van, barnásszőke haja és dús hosszú fekete szempillája. A kicsi is masszív formás kiskrapek, helyes arca van, imádnivaló fülei, de némi szépséghibája, hogy a feje hátul deformált. Nem tudom, hogy alakul e még neki, de ha nem akkor is ő nekem a legszebb. Józan paraszti eszemmel persze tudom, hogy vannak nála szebb gyerekek is.
2011. jún. 6. 20:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szép a kislányom, de megmondom őszintén, hogy láttam már nála szebb babát is. Szerintem egy picit fiús az arca. De nekem akkor is ő marad a legszebb és a legcsodálatosabb! :D
2011. jún. 6. 20:11
 19/26 anonim ***** válasza:
én császárral szültem...amikor megmutatták,szépnek láttam,azután,az első pár napban...őszintén nem tetszett:(fekete volt a bőre,nagy,kocka alakúnak láttam a kis fejét...(később még anyu is bevallotta,hogy mikor meglátta,hjajj...:)de aztán kifehéredett a bőre(most is kis sápadt a drágám)és gyönyörű,gömbölyű,kerek pofija van és igen...annyira büszke vagyok és a legszebb kisfiú a miénk a világon!:)és én is elhiszem,amikor szépnek mondják...de hát nincs is okom kételkedni,hiszen gyönyörű és teljesen odavagyok érte...ő az én kis ,,szerelmem,, :)))
2011. jún. 6. 20:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Szépnek tartom a kislányom,és nem csak én,mások is mondják.Megmondom őszintén,nem gondoltam hogy ilyen lesz,mivel sem én, sem az apja,nem olyan szép,mondjuk csúnyák sem vagyunk.Most 1 éves,nem tudom hogy fog még változni.
2011. jún. 6. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!