Ciki ha a gyerekorvossal íratok még mindig fürdetőkrémet?
Figyelt kérdés
A kislányom 8,5 hónapos,de a fürdető kenőcs nagyon bevált és szeretjük.Kellene már más márkásabb fürdetőre váltanunk,vagy használhatom még a gyógyszertárit?2009. márc. 19. 14:18
1/7 anonim válasza:
Én is ezt használom,és szerintem sokan mások főleg akinek a babája érzékenyebb bőrű,kislányom 8 hós,de egyelőre nem váltunk.Ez nem ciki,ne aggódj,ciki az ha valaki megszól érte.
2/7 anonim válasza:
Ó egyáltalán nem ciki! A kisfiam 2,5 éves száraz érzékeny a bőre és még mindig mosdókenőcsöt használunk, a doktornő ajánlására!
3/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én szerintem nagyon sokáig fogom neki használni, mert én is nagyon szeretem. Jó a bőrének, és olyan jó babaillata lesz utána. :)
4/7 anonim válasza:
A márkás készítmények nem feltétlenül jobbak (sőt az illat és festékanyagok allergizálhatnak is), s szárítanak.
Még 3 évesen is a naturlandos krémet használtuk...
5/7 anonim válasza:
miert lenne az? mi sem fogunk valtani nagyon sokaig, jo ez a krem!
amugy ha ki van szaradva a baba bőre, furdetokremmel bekenem, es tok jól rendbehozza raadasul!!
6/7 anonim válasza:
mi is ezt használjuk 10hónapos a kisfiam.nekünk nagyon bevált,főleg hogy van egy kis ekcémája és ezt javasolta a bőrgyógyász.
7/7 anonim válasza:
Az én babám is 10 hós,és eszem ágában sincs márkásabb fürdetőre váltani!!!Ez mindenféle szempontból tökéletes választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!