A gyerekorvosom 6 hós kortól nem írja fel a tápszert, fürdetőkrémet. Ez mindenhol így van?
Igen, bár az orvos jóindulatán is múlik - a fürdető mindenképpen.
6 hónapos kor után csak spec. tápszert írnak fel: HA vagy AR tápit.
a fürdetőt igazán felírhatná, nekem a háziorvosom is fel szokta írni a nevemre. az csak akarás kérdése.
a tápszer viszont tényleg csak speciális esetben jár 6 hós kor után.
az én fiam tejfehérje allergiás, így kapjuk a tápszert még, de mivel nincs javaslatom a gasztroenterológiáról, ezért csak általános receptre írja fel. persze így is jobb, mintha teljes áron kellene megvenni.
Tápszerügybe nem tudok segíteni,mivel még mindig anyatejes a 15 hónapos kisfiam,de nekünk mindent felír.
Popsi,fürdető,testápoló stb...
Mindig megyek a kis listámmal.
Nem értem miért nem írja fel?Mit mond miért?????
Nálunk a 3 évesnek is felírja a fürdetőt! Mi az hogy nem szokták? Bakker, és akinek a gyereke nem bírja az egyéb fürdetőket?
A tápszer pedig tényleg jóindulat kérdése. De ha mondjuk HA tápszert eszik a babád, azt 3 éves korig, ha AR tápszert, akkor meg 1 éves korig kiírhatná.
Nem HA vagy AR tápszer, hanem sima. De ha ez így van máshol is, akkor így van, csak tudni szerettem volna.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!