Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyerekorvosom nem rendel,...

A gyerekorvosom nem rendel, de elfogy a tápszer. Milyet tudok venni?

Figyelt kérdés
8 hetes a kisbabám, és lassan elfogy a HA-s tápszerünk. A gyermekorvost hívtam, ma nem rendel, és a helyettes orvos azt mondta, hogy várjam meg a hétfőt. De ami itthon van, az biztosan nem elég a hétvégére, tejem pedig minimális van. Mit tanácsoltok?
2011. márc. 4. 14:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Hívd fel aki rendel és mondd meg, hogy elfogy hétfőig. Ne legyél mulya, szerinted mit fog enni vasárnap? Ne hagyd magad lerázni!! és húzz bele, péntek délután van!!
2011. márc. 4. 14:38
 2/24 anonim ***** válasza:
A helyettes orvos is felírja. Nekem legalábbis többször volt már ilyen esetem. Mindig felírták.
2011. márc. 4. 14:40
 3/24 anonim ***** válasza:

A helyettesítő orvosnak ki kell/kellene írnia.

Próbáld meg felhívni a védőnőd hátha tud segíteni vagy marad az ügyelet ők ki írják. Vagy jóval drágábban megveszed a gyógyszertárban.

2011. márc. 4. 14:40
 4/24 anonim ***** válasza:
46%

Menj be egy nagy üzletbe és vegyél magadnak tápszert.

Az hogy az orvos felírja csak az állam segítsége.

èn külföldön élek itt az orvos nem ír tápszert, söt gyógyszertárba nem is lehet kapni. be kell menni DM-be vagy egy nagy üzletbe és megveszed amit a gyógyszertárban veszel neki receptre. Majd hétfön besétálsz a dokihoz és kérsz receptet.

2011. márc. 4. 14:41
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mulya, csak nem is jött telefonhoz a helyettes doki. Ez a magyar egészségügy, ismét nem csalódtam. Ezért kérdezem, hogy még ha drágább is, meg tudom-e venni gyógyszertárban. Köszönöm a hasznos válaszokat!!!
2011. márc. 4. 14:48
 6/24 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban is meg tudod venni recept nélkül, persze úgy drágább sajnos...
2011. márc. 4. 14:50
 7/24 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem az nem az egészségügy hibája, hogy Neked csak pénteken jut eszedbe, hogy nem elég hétfőig a tápszer. Már legalább 3-4 nappal ezelőtt el kellett volna intézned a recepteket...
2011. márc. 4. 14:51
 8/24 anonim ***** válasza:
Igen, meg tudod venni, kb 4-500 ft a különbség nálunk a BEBA-nál. Én mindig kifogytam a hó végére, ezért 1-2 doboz drágábban csúszott be, lusta voltam külön ezért bemenni a dokihoz.
2011. márc. 4. 14:52
 9/24 anonim ***** válasza:
Milyen "kedves" anyukák vannak itt.... bezzeg ha neki kellene valami gyorsan a 7végére, ugye, kedves 14.51-es???
2011. márc. 4. 14:53
 10/24 anonim ***** válasza:
70%

14:51, teee biztos imádnálak élőben :)))

Én öcsém mindent elfelejtettem, amit lehetett, mert teljes diliház volt nálunk. Persze megoldottam, pl. vettem tápszert hétvégén a gyógyszertárban, mint ahogy a kérdés kiírója is tenni fogja.

Hát vannak ilyen emberek képzeld, na most mi lesz? Remélem kb 2%-al jobban érzed magad a kioktató szöveg kiírásától, mint előtte... :)

2011. márc. 4. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!