A gyerekorvosom nem rendel, de elfogy a tápszer. Milyet tudok venni?
14:51-es vagyok.
"Érdekes" módon én sosem rohantam péntek délután tápszerért.. Szerintem ez pontosan olyan dolog, ami teljesen jól kiszámítható, tudni lehet, hogy mikor fog lefogyni, tök egyszerű dolog.
De a legfőképpen azt nem értem, hogy ezért miért kell szidni az egészségügyet meg a dokit.
Képzeld, velem előfordult, hogy kétbalkezes révén az egész zacskó tápszert kiborítottam véletlenül. Pont pénteken. Na bumm. Mehettem venni, holott tudtam, hogy még az egész zacsi tápszer majd egy hétig elég lesz.
NEM KELL BUNKÓZNI ÉS KÉSZ!!!
Remélem sikerül receptet kérned! :)
Csak 1 jó tanács: mi mindig egyszerre 2 dobozzal iratunk fel, bár ami nekünk kell, az csak 450 g-os, 1 hétre elég.
Megkérdeztem a dokit és egyszerre 4 dobozzal írhat fel, úgyhogy most már 2 receptet kérek, így csak havonta kell mennem.
Nekem van egy fél zacskó bontatlan Beba Aktív H.A Start újszülött kortól.
Ha érdekel írj budapesti XI.kerületi vagyok.
A kedves kioktató válaszolónak üzenném: Természetesen nem pénteken jutott eszembe, csak voltam olyan kétbalkezes, hogy levertem a pultról az egész dobozzal. A földről csak nem fogom felsepregetni, és a gyerekem szájába adni. A doboz alján maradt még egy kevés, csak gondoltam azt ecsetelgetni, hogy milyen béna voltam, nem muszáj. Így hát feltettem a kérdést, de persze később gondoltam is rá, hogy kapok majd hasonló kritikát. Be is jött. :)
Az pedig, hogy a helyettes doki arra sem méltat, hogy a telefonhoz jöjjön, az szerintem minősíthetetlen. Egyetlen receptet szerettem volna kérni, hogy elindulhatok-e érte. De mivel hátulról bekiabálva lepattintott, így ennyit erről.
Egyébként semmi bajom alapjában véve az egészségüggyel, de Te ezt mire vélnéd??? Ráadásul gyerekorvos, aki kisbabákért esküdött fel.
Mindegy, köszönöm szépen mindazoknak, akik segíteni próbáltak egy ilyen "felelőtlen és meggondolatlan" anyukának. :D
15:28-asnak NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
Nem ilyet használtunk, de utánajárok a védőnőmnél, hogy mit tanácsol, és ha használhatjuk a Bebát, jelentkezni fogok privátban. Természetesen kifizetem, és még egyszer köszönöm az igazán hasznos segítséget!
aha, persze....
az eredeti kérdésben "lassan elfogy". Érdekes, Neked a kiborul azt jelenti, hogy lassan elfogy... érdekes megközelítés, de kissé sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!