A gyerekorvosom nem rendel, de elfogy a tápszer. Milyet tudok venni?
Na jó, eddig próbáltam magam visszafogni, de azt már nehezen viselem, ha meghazudtolnak. Nem mintha tartoznék bármilyen magyarázattal neked, de nagyon igazságtalannak érzem mindazt, amit itt te válasz címszó alatt előadtál.
"Lassan elfogy": valóban, mivel alig maradt a zacskóban. Nem értem, mi ezen olyan nehezen hihető??? Miért kell egy rövid kérdésért részleteznem mindazt, ami történt, van nekem épp elég bajom mára. És az ilyenek, mint te, csak tesznek rá egy lapáttal.
Sajnállak, hogy ilyen véleménnyel vagy látatlanban is az emberekről, ez téged minősít, nem engem. Nehéz elhinni, hogy valóban ilyen szar anyának nézel, aki pénteken veszi észre, hogy holnap már nem tud mit adni a babájának.
Mindegy is, teszek arra, hogy mit gondolsz. Én vagyok a hülye, hogy felhúzom magam!!!
Ne is foglalkozz a kioktató, mindent tökéletesen csináló anyukákkal!
Én mindig kértem a dokit, hogy több dobozzal írjon fel, így mindig volt itthon recept. Igaz, ikreim vannak, így mindkettőjüknek felírta,de szerintem Te is kérhetsz 2 receptet. Remélem, azóta már megoldódott a helyzet.
Igen, végül sikerült beszélnem a doktornőnkkel, és felajánlotta, hogy ugorjak el hozzá receptért. Kedden úgyis tanácsadás, és akkor két dobozzal kérek, igazad van, bár remélem, hogy nem mindig leszek ilyen béna.
Sajnos hiába fejem a tejet 2-3 óránként, nem lesz több, így marad ez a megoldás. Nem vagyok még otthon tápszer-ügyben, ezért köszönöm, hogy segítettetek. És végül ez az egy-két jó szó nagyon jól esett egy ilyen hülye nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!