Meddig használtátok az orvos által felírt fürdetőkrémet?
6 hós koráig fürdött kiskádban a fiam, addig gyógyszertárit használtunk.
Utána nagykád, mindenfélét kipróbáltunk, és maradunk a dm meg a Rossmann saját márkásnál, az vált be legjobban.
Biztos lesz aki mást tanácsol, de én azt mondom, várjatok még 1-2 hónapot az illatosított kemikáliákkal!
3 hónapos korában váltottunk a Gabira, nem volt, és most sincs semmi baja a bőrének, sosem volt kiszáradva, sohasem olajoztam. Egyikünk családjában sincs semmilyen bőrproblémás (szárazság, ekcéma...), úgyhogy azért is próbáltuk ki. Meg én már untam a ragacsos gyógyszertári krémet, mindig csak macera volt vele, apa meg nem is tudta azzal fürdetni.
Azóta felváltva használjuk a Johnsont és a Gabit.
Egyébként a kórházban is Johnsonnal fürdették őket...
A lányom bőre nem lett allergiás a babafürdetőre (Gabi, Rossmann-os), de én is vártam ezekkel olyan 6-7 hós koráig. (az ajándékba kapottat akkor kezdtem el használni)
Viszont én, 29 évesen csak a gyógyszertárival tudok mosakodni, a többitől kiver a ragya :D
A Johnsonostól ő is kiütéses lett, a kórházban azzal fürdették.
De én amiatt nem használom ezeket a finom illatúakat (imádom az illatukat), mert a bőre nem most lesz feltétlenül érzékeny ezektől, hanem egy idő eltelte után. Ezért használom a gyógyszertári fürdetőt, és hol kamillateát főzök, azt öntök a vízbe, hol levendula illóolajat (Tulasi, ami nem aroma, hanem 100%-os) cseppentek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!