Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek szinte...

Anyukák, akiknek szinte ÁLLANDÓ figyelmet és szórakoztatást igényel a babájuk, ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
fiam még csak 4 hónapos, de 20 percnél tovább semmi nem érdekli, és elkezd sírni, vagy hisztizni, nem tudom, de látom rajta,hogy semmi baja, meg hát egyértelmű is,hiszen amint felveszem,abbahagyja. De így semmivel nem tudok haladni, magamra sincs időm, főzni már alig tudok, takarítani is csak akkor,ha valaki itt van és szórakoztatja addig. Mit lehet ezzel csinálni és mennyi ideig tart?
2011. jún. 6. 09:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát már fáradt és kimerült vagyok, a nappal minden percét vele töltöm, van, hogy csak az ölemben hajlandó aludni (mint most is, reggel 9 óta itt alszik), de nem bánom, 8 évet vártam rá, ha neki ez kell, akkor vele vagyok és más nem számít. :) Volt, hogy úgy mostam fel, hogy közben rajtam volt kenguruban. :)

Viszont érdekes módon vannak jobb napjai, mikor egész nap elvan. Ül a hintájában, kapálózik a játszószőnyegen.

Még csak 11 hetes, picike ahhoz, hogy sokat egyedül legyen, bár tudom hogy elkényeztetem, de nekem lesz később rossz nem másnak. :)

az igaz, hogy a hajam úgy áll, mint a szénakazal, de majd csak eljön az az idő, mikor naponta tudok fésülködni. :D

2011. jún. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!