Székrekedés ellen gyógyszert vagy kúpot adtok e a
babának?
Figyelt kérdés
Valami Testomisant meg Menofaktort ajánlottak.
2009. márc. 19. 10:52
1/7 anonim válasza:
fontos lenne tudni mennyi idős és mit eszik. Mert ha hozzátáplálsz akkor p, őszibarack, körte, sütőtököt, szilvát próbálnék első körben, a szirup neve Laevolac amit mi próbáltunk székrekedésre de nem használt, csak a glicerines kúp.
2009. márc. 19. 11:04
2/7 anonim válasza:
Ha nem bír kakilni akkor glicerines végbélkúpot kell feltenni, és nemsoká lesz.
Vagy a laevolac szirup is jó.
Mennyi idős a picurod? Szerintem elöbb próbáld meg a természetes dolgokat, sárgabaracklé, narancslé, kamilla tea, vagy bébiételek közül a paradicsomosak, szilva desszert, és utánna a gyógyszer ha ezek nem segítenek.
Mi is szenvedünk a 10 hónapos fiammal.
2009. márc. 19. 11:07
3/7 anonim válasza:
nekem a kúptól általában kijött a dolog de hmm... hát akárhogy emlékszek vissza útáltam amikor nyomkodták anyuék a hátsómba a kúpot:) de jobb volt mint küszködni a kakival:) szerintem kúp
2009. márc. 19. 11:09
4/7 anonim válasza:
Én diétára fogom, ha valami megfogja a hasát. Alma, krumpli, sok-sok répa, sütőtök, ilyenkor őszilét, vagy sérgabaracklét iszik. Két három nap és renbe jön. Szerencsére ritkán van ilyen.
10 hónapos
2009. márc. 19. 11:17
5/7 anonim válasza:
Én csakis a cukros kamillateát adtam.
Hozzátáplálás óta nincs ilyen gond, de akkor már adhatod az üveges bébi őszilevet.
Gyógyszert még véletlenül sem adnék neki.
A kúppa egy idő után majd azt éred el, hogy nem tud rendesen kakilni.
Ha tápszeres a babád, váltsatok tápszert.
De nagyon kevés az infó amit adtál.
2009. márc. 19. 11:56
6/7 A kérdező kommentje:
Ja igen mi még csak 3 hetesek vagyunk. DE most lázmérőztünk és elindult a kaki egy kicsit hál Istennek. Nagyon sokat pukizik. KÖszönöm azért a válaszokat.
2009. márc. 19. 15:54
7/7 anonim válasza:
Én a Milumil AR optima mellett tehéntejet is adok a babámnak,pedig csak 2 hónapos. Szoptatom is,de sajnos kevés a tejem, így muszáj voltunk a tápot is bevezetni, viszont ettől rettenetesen székrekedése volt. Annyira már, hogy muszáj voltam lázmérőzni,és csak így tudott kakilni. A házi orvosunk javasolta, hogy előbb kis mennyiségben adjunk hígított tejet,majd ha nem fáj a pocija akkor fokozatosan többet adhatunk. A tápszer váltás meg csak még jobban irritálja az emésztőrendszerét.Azóta minden este kap kb. 180 ml tejet egy pici cukorral, megszűnt a hasfájása is, sokkal nyugodtabb és éjszaka is alszik vagy 6 órát, reggelre pedig szépen kakil is mindenféle erőlködés nélkül. A nap többi részében tápot kap vagy szoptatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!