Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislány babának mikor rakattok...

Kislány babának mikor rakattok fülbevalót?

Figyelt kérdés

Még nem született meg a lányom (már van egy fiam) és nem tudom hogy ez hogy működik. Kórházba csak tűszúrásos van? Vagy ott is van pisztolyos esetleg?

Ha nem a kórházban csinálják, akkor hol lehet még ahol biztonságos is? Mennyi idős korban érdemes?

Köszi előre is!

2011. jún. 5. 09:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8 hetesen csinálatm a kislányomnak(szerintem az a legideálisabb kor)üdv:kozmetikus anyuka
2011. jún. 5. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:
3 hetes korában a védono megcsinálta, szerencsére nem volt semmi gond, még csak be sem pirosodott
2011. jún. 5. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem szuratnám át szegény kislánynak a fülét. Úristen! Ráadásul olyan picinek! Elképesztő, mikre nme képesek az anyukák, csak hogy "csinibb" legyen a kislányuk....!
2011. jún. 5. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Három hónaposan, doktornőnk ezzel is foglalkozik, Ő csinálta! Nem volt vele semmi gond, néhány napig kellett alkohollal kenegetni meg naponta kicsit forgatni. Be sem pirosodott, mivel bedugós fülbevaló semmibe sem akad bele, soha nem volt semmi problémánk, nem is piszkálta soha.
2011. jún. 5. 19:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látom a többség még egész pici korban berakatta.

Én még gondolkozom rajta, úgy sajnálnám szegényt néhány hetesen még olyan törékenyek...

2011. jún. 5. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Éppen 1 hónapos volt. Kozmetikus csinálta pisztollyal. Nem piszkálja/piszkálta.
2011. jún. 5. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hoy picik, de még le tudod fogni, később rémálom lesz.
2011. jún. 6. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval,kislányom 1 hetes volt amikor megkapta a fülbevalót.Meg sem érezte,hidd el később sokkal nehezebb...és nem azért csináltattam ilyen korán,hogy "csinibb"legyen a kislányom(ahogy valaki írta)hanem minél hamarabb túl legyen rajta!
2011. jún. 7. 21:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is!!
2011. jún. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!