Kislány babának mikor rakattok fülbevalót?
Még nem született meg a lányom (már van egy fiam) és nem tudom hogy ez hogy működik. Kórházba csak tűszúrásos van? Vagy ott is van pisztolyos esetleg?
Ha nem a kórházban csinálják, akkor hol lehet még ahol biztonságos is? Mennyi idős korban érdemes?
Köszi előre is!
Nekem is babakoromban fúrták a fülem, de én tuti nem fogom a gyerekemnek kicsi korában kifúratni, mert ahogy nő a füle, más arányai lesznek, és megvan az esélye, hogy felnőttként hülye helyre kerül a lyuk. Mint nálam is, újra kellett fúratnom, és két lyuk van rajta. Meg ismerőseim között is vannak akiknek nagyon fönt van a lyuk, ők mind baba koruk óta hordanak fülbevalót.
Egyébként van a system 75 rendszer, ami szerintem tök jó. :) nem hangos, és tökéletesen steril, nem nyúlnak se a fülbevalóhoz, se a füléhez. elég sok helyen csinálják, pl. kozmetikákban, de akikor én keresgéltem ezt, olyat is találtam, aki házhoz megy, ha babáknak kell.
remélem tudtam valamennyit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!