Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislány babának mikor rakattok...

Kislány babának mikor rakattok fülbevalót?

Figyelt kérdés

Még nem született meg a lányom (már van egy fiam) és nem tudom hogy ez hogy működik. Kórházba csak tűszúrásos van? Vagy ott is van pisztolyos esetleg?

Ha nem a kórházban csinálják, akkor hol lehet még ahol biztonságos is? Mennyi idős korban érdemes?

Köszi előre is!

2011. jún. 5. 09:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pl. ahol piercingeket csinálnak, de azt hiszem kozmetikus is csinál ilyet, nővérem a kislányának kb. 5 hónaposan csináltatta kozmetikusnál!!!
2011. jún. 5. 09:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Természetesen majd akkor,amikor már ő kéri!
2011. jún. 5. 09:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Három hónapos volt a kislányunk, amikor kilövettük a fülét. Ahogy forgott, mindig kikapcsolódott, szúrta, nyomta, később pedig ki is tépte! Egyszer a szájából kellett kiszedni, mert el kezdte enni. Azóta nincs neki, pedig már egy két és fél éves hercegnő. Inkább fülklipszezünk.
2011. jún. 5. 09:45
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem is babakoromban fúrták a fülem, de én tuti nem fogom a gyerekemnek kicsi korában kifúratni, mert ahogy nő a füle, más arányai lesznek, és megvan az esélye, hogy felnőttként hülye helyre kerül a lyuk. Mint nálam is, újra kellett fúratnom, és két lyuk van rajta. Meg ismerőseim között is vannak akiknek nagyon fönt van a lyuk, ők mind baba koruk óta hordanak fülbevalót.

Egyébként van a system 75 rendszer, ami szerintem tök jó. :) nem hangos, és tökéletesen steril, nem nyúlnak se a fülbevalóhoz, se a füléhez. elég sok helyen csinálják, pl. kozmetikákban, de akikor én keresgéltem ezt, olyat is találtam, aki házhoz megy, ha babáknak kell.

remélem tudtam valamennyit segíteni!

2011. jún. 5. 09:47
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat!
2011. jún. 5. 11:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Kozmetikusok csinálnak ilyet. Jobb minél előbb, mert ha még pici nem tudja piszkálni és mire tudná megszokja. Mi úgy jártunk, hogy 8 hónapos volt mikor kilövettük és állandóan kitépte, úgyhogy ki is vettük majd ha nagyobb lesz visszateszem neki.
2011. jún. 5. 11:23
 7/19 anonim ***** válasza:
2 hetesen, a védőnő megcsinálta.
2011. jún. 5. 13:11
 8/19 anonim ***** válasza:
17.hósan!Kozmetikus fél perc alatt átlőtte a fülét!:)Nem bántja a fülbevalóját!
2011. jún. 5. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:
A lányomnak 2 hónaposan fúrta védőnő..babafülbevalója van, nem is fér bele az ujja. Nekem is kicsi koromba lőtték és semmi változás, a lyuk ugyanott van ahol kicsi koromban volt. A kórházban én kérdeztem amikor megszületett/Nyíregyháza/ de azt mondták már nem csinálják. Két hétig kentem popsikenőccsel és gyönyörű még csak ki sem sebesedett!
2011. jún. 5. 13:46
 10/19 anonim ***** válasza:
5 naposan,mielőtt hazajöttünk,a kórházban a csecsemős nővér megcsinálta egy pillanat alatt.Mivel igy hozzánőtt,soha nem volt vele gondunk,soha nem piszkálta.
2011. jún. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!