Mit gondoltok, hány hetes legyen a baba amikor először elmegyünk valahova?
Azért is kérdezem, mert amíg dolgoztam, volt egy anyuka aki az alig 1 hetes babáját elhozta vásárolni (légkondis hely és kint meg amúgy dög meleg volt éppen és ki is vette a picit a kocsiból)
A másik meg, hogy szeretnék idén legalább egyszer eljutni a strandra. Jó, sokan megköveznének érte, de ez van. Július közepén szülök. Mikor mehetünk együtt? Persze a kicsit nem tenném vízbe!
Hát én 5-6 hónapos koráig bisztos nem vinném strandra,DE szerintem Te sem fogsz vágyni,főleg azért sem mert a gyermekágyi vérzésed kb.nyár végére múlik el:)
A másik meg hogy 6 hetes lesz a babád nyár végén,akkor még ngayon picike.Én ilyen helyekre akkor vittem először,mint bevásárló központ,addig csak utcán sétáltunk.Pedig nem vagyok paramami...
Na, nekem pont ellekező a véleményem. Mindkét gyerekemet nyáron szültem (júli vége, illetve aug. eleje). Egyhetesen már mindenfelé járkáltunk velük, jókat aludtak a babakocsiban vagy a kendőben. A fiam nem volt egészen 4 hetes, amikor a Balatonon nyaraltunk.
A gyermekágyi folyás pedig változó, nekem 3 hét alatt teljesen elmúlt. Gátmetszésem nem volt egyik babánál sem, így nagyon gyorsan teljesen felépültem. Mi mentünk mindenhová. A strandra is. Az aktuális pici a babakocsiban szundikált egy árnyas fa alatt, egyikünk ott maradt vele, míg a másikunk a nagyobbal fürdött. Minden megoldható. :-)
szerintem meg tök felesleges így tervezgetni!
ha mindenféleképpen szeretnél strandra menni, nosza, pocakosan is lehet lubickolni, én még 9 hónaposan napi 1-2 órát úsztam :)
viszont 3 hetes volt a babám mikor először kimozdultunk és 8 hetes koráig csak és kizárólag a mamához mentünk. úgy szanaszét repedtem, hogy iszonyú fájdalmaim voltak 2 hónapig és addig véreztem is, szóval ha valamire vágysz, tedd meg most aztán majd alakul :)
1.vagyok,és az utolsó minden szavával egyet értek :)
Én is csak magamból indultam ki :)
De tényleg nem érdemes tervezgetni,mert minden baba és mama más!Én is mindenhova mentem a babámmal kivéve erős légkondiba....És azért írtam hogy 6 hetes volt mikor először tescoztunk...De szinte mindig mentünk valahova addig is.Bár pl én csak otthob tudtam szoptatni,így mi időhöz voltunk kötve.De nagyon sokan bárhol megszoptatják a picit,nekik ilyen gondjuk nincs.Nekem ez intim dolog volt!Tedd meg most amire vágysz,és a babával meg majd alakul....Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!