Mit gondoltok erről az sutós baba ülésről? Szerintetek jó?
Hmmm, én úgy vagyok ezzel, mint a motoros bukó sisakokkal... (motorozunk)
4 év után az anyag már elfárad, és nem véd 100%-osan.
Én 1000* meggondolnám, hogy valóban ennyit érne csak a gyerekem élete. Mi iso fix-es gyerekülés mellett döntöttünk, nekünk nagyon bevált. Imádja a nagy fiam, és most már a kicsi is. a kicsi is kb úgy 2 éves koráig tudja majd használni utána már nem nyújt 100% védelmet. Igaz, mi majd 100ezerért vettük 2 éve...
Ezt mindenki maga dönti el mennyit ér a gyereke. Bocs, de ez az én véleményem. Tudom, sokaknak nem tetszik...De ha mégis használt mellett döntesz inkább olyat keress, amit csak 1 gyerkőc koptatott...
Vedd meg,nekünk is ilyen van és jól szuperál,használtan vettük,semmi baja és imádjuk.
Ezek az ülések nem 4évre vannak tervezve,nyugi...
"Igaz, mi majd 100ezerért vettük 2 éve...
Ezt mindenki maga dönti el mennyit ér a gyereke"
Neked 100ezret? Holnap viszem a pénzt, hozom a gyereked. Micsoda egy bunkó vagy! Nagyzolsz a pénzeddel, aztán ilyen butaságot írsz, hogy ennyit ér a gyereked???!!! Jaj de felidegesítesz nagyzoló, ostoba bunkó!
Elsö:
Szerintem ha egy auto akkorát csattan, akkor a gyereked teheted egy millios babaülésbe is!!!! Külömbség nincs. Es szerintem az ülésanyag ritkán fárad el, mert nem vékony, es nem tároljuk évtizedekig a tüzö napon. Butaság.. Ez az én véleményem.
En egész nyugodtan megvenném, de ha ujjszülöttnek lesz, nézzetek bele ujszülött betétet is.
7 hósan már beleteheted ilyen ülésbe, de amíg nem tud egyedül felülni és stabilan megülni, addig csak háttal kötheted be.
Jók a 0-18kgs ülések is, de nem újszülött kortól.
Szóval, hajrá!!!
és ha már tud majd ülni "normálisan" onnantól lehet menetiránynak megfelelően tenni?
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!