Mit gondoltok a baba hámról?
Azt gondolom, hogy már megint egy újabb felesleges kitalálás.
Kb. annyira létszükséglet egy ilyen, mint egy elektromos kenyérvágókés, vagy elektromos citromfacsaró...
A babának semmi baja sem lesz attól a jópár földre huppanástól és szerintem az a legjobb, ha természetes módon tanul meg járni.
Nagyon felesleges cucc.
(A másik fajta viszont szerintem nem, amit akkor használnak, amikor a baba már rohan, és nem győz az anyuka utána rohanni, ill. fél, hogy egy pillanat alatt eltűnik- pl. reptér, hajó, külföldi-, idegen környezet..stb)
Én egy osztrák bevásárlóközpontban láttam hasonlót, de ott az anyuka nem arra használta, hogy járni tanítsa a csemetéjét, hanem, hogy az ne rohangáljon, kószáljon el mellőle...
Most lehet, hogy kicsit h...-én fog hangzani, de úgy tűnt, mint amikor a kutyákat pórázra teszik. De funkcióját tekintve hasznos lehet (bár én használnám, pedig a kislányom most van abban a korszakban, hogy megy mindenfelé, de nem hallgat rám. Én rihangálok utána...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!