Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől van az, hogy? 4hós. A...

Mitől van az, hogy? 4hós. A kislányom és bukik de, már pici kora óta.

Figyelt kérdés
Tápszeres már 2hónapja.De,ugyan úgy gyarapszik a súlya úgy,hogy azzal nincs semmi gond.Nem marad a babakocsiba mikor sétálunk csak egy ideig de,mikor a kezembe van akkor jön belőle a tápszer apránként.
2011. jún. 4. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisbabáknál a bukás normális, hisz még nem zár rendesen a gyomor záróizmuk, így ha nagyon tele eszik magukat, a gyomortartalom gyakran visszajön. Amíg a babát ez különösebben nem zavarja, nem túl savas ami visszajön és a kicsi szépen gyarapszik, nem kell vele különösebben foglalkozni, majd magától el fog múlni. Persze ha tápszeres, lehet adni neki sűrítőt a tápszerhez (orvos írja fel). Az én lányom is nagyon bukós volt, de ő szopott. Kb. 10 hónaposan nőtte ki a bukást, addig napi 5-6 ruhát használt el :S

Nem lehet, hogy túleszi magát a babád? Nagyon mohó? Lehet, hogy sok levegőt nyel... mekkora lyuk van a cumin?

2011. jún. 4. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Én először is ajánlanám a hasi UH-ot(ha még nem voltatok)Az én babám is sokat bukott(7 hós kora körül kezdődött úgy igazán),majd a dokinéni beutalt minket UH-ra.Kiderült,hogy lassú a Drágám emésztése(erre kaptunk gyógyszert,ami azt eredményezte,hogy 4 hónap után már alig bukott),nem zár jól a gyomorszáj és ami a hab a tortán,hogy van két epeköve.

Persze nem biztos,hogy nálatok is ilyen a helyzet,de akkor majd tudtok biztosabbat.

2011. jún. 4. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:

arra gondolnék, hogy nem büfizteted rendesen.

20 percig tedd a válladra minden evés után és ütögesd a hátát :)

2011. jún. 4. 23:19
 4/5 A kérdező kommentje:
A cumin nem hiszem,hogy nagy a lyuk mert így vettük.Kicsit mohó az már inkább jellemző rá,Büfizik rendesen.Az ultrahanggal kapcsolatban a Dr.-nő nem látott értelmét mert ez azt mondta,hogy nem gond csak ha nem gyarapszik a súly rendesen.De azért köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 5. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

23:17es vagyok.

Az én kisfiam is mindig szépen hízott. Még most 16 hósan is.. Nekünk belgyógyász a Dokinénink,ezért is ajánlotta az Uh-ot. Nem fáj,viszonylag gyors,és kiderül mi a gond.

Én megnézetném a helyedben mindenképp és akkor gyorsan találnak rá valamit megoldást.(ha egyáltalán kell)

2011. jún. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!