Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy 1 hónapos...

Mitől lehet hogy 1 hónapos kislányom néhányszor bukik?

Figyelt kérdés

ma reggel mikor etettem akkor is visszabukta a memmét (tápszeres babuci) utána nem volt gond egy darabig.bár szerintem az azért volt mert pont kakilt és nagyon erőlködött.utána evett szépen 2szer és most megint visszabukta.kapott 10ml édeskömény teát mert nagyon sír és abból is visszabukott.mi lehet a baj ? ez megesik vagy valami nem passzol vele?

nagyon aggódok. amúgy el van.ha kézbe van akkor jól érzi magát ha nincs akkor sírás van de nagyon.fájdogál a pocija.

Angol vizet receptre adják vagy kiválthatom én is?

2010. okt. 21. 16:38
 1/3 anonim válasza:

A pici babáknak még nem elég érett a gyomorszájuk, így visszafolyhat a táplálék.

Ez idővel csökkenni fog.

Ha úgy érzed sokat bukik, esetleg többször sugárba hány,s súlya nem gyarapszik az előírtak szerint, akkor említsed meg a háziorvosna. Ha úgy ítéli meg kapsz beutalót Gasztroenteorológushoz, s ha fennáll a reflux, kapsz rá gyógyszert.

2010. okt. 21. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

oFF: ez mit jelent? visszabukta a memmét

a babák többsége sokat bukik, a többi úgy van, ahogy az előző írta, ha nem hízik, esetleg fogy, akkor refluxos lehet, de amíg nem, addin nincs baj.

2010. okt. 21. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Az angolvíz nem receptköteles.
2010. okt. 21. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!