Elmennétek úgy nyaralni, hogy csak az egyik gyermeketek viszitek el?
Az egyik ismerősről hallottam, hogy úgy tervez pár napot nyaralni, hogy csak a nagyobb, hét éves gyerekét vinné, a kissebbet, aki két éves körüli, pedig a mamára hagyná arra a pár napra.
Tudom nem rám tartozik, meg nem is szólnék, csak kíváncsi vagyok hogy én gondolom csak így, hogy vagy együtt nyaral a család, vagy sehogy?Mellesleg el sem tudom képzelni hogy itthon hagyjam napokra a fiam, én meg vígan kirándulgatok.
Pedig szinte biztos vagyok, hogy te voltál, a stílusodból is, meg a történetből is. Egyébként nem azt írtam te anyáztál, hanem a vita hevében a válaszadók jutottak el addig.
És valóban, aki helyesli az ismerős döntését vagy nem ért egyet a kérdezővel, tessék lépni és hanyagolni a válaszadást.És így nem lesz vita és nem lesz értelme ugyanezt a sztorit kiírni még párszor, ahogy a múltkor is.
14:17 -es.
Ó, akkor te még nem osztottad meg a véleményedet másokról mással.Én nem rólad alkottam véleményt, te mégis engem minősítesz, gratulálok.
Pár napra igen. Épp ezért amit vki írt hogy a nagyobbnak is joga van hogy kicsit csak rá figyeljünk, a nagyobbam amúgy ovis és így is kevesebb időt tölt el velem/velünk mint a kicsi. A kisebbem 2 éves szintén.
De csak pár napról lehet szó. A nagyszülő nagyon jól ellenne vele. Amikor apával mennénk kettesben akkor IS lenne kis lelkifurdalásom meg így is szóval oly mindegy ilyen értelemben.
Amúgy nem voltunk és soha nem is megyünk valószínű így de ha tehetném, megtenném, mert nekem az nem nyaralás és főleg semmi köze a pihenéshez ha felváltva rohangálok hol egyik hol másik után, mert együtt ráadásul még inkább 2 zsák bolha módján viselkednek.
Akkor inkább itthon maradok velük,legalább nem készülök ki a pár nap végére:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!