Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek úgy nyaralni, hogy...

Elmennétek úgy nyaralni, hogy csak az egyik gyermeketek viszitek el?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősről hallottam, hogy úgy tervez pár napot nyaralni, hogy csak a nagyobb, hét éves gyerekét vinné, a kissebbet, aki két éves körüli, pedig a mamára hagyná arra a pár napra.

Tudom nem rám tartozik, meg nem is szólnék, csak kíváncsi vagyok hogy én gondolom csak így, hogy vagy együtt nyaral a család, vagy sehogy?Mellesleg el sem tudom képzelni hogy itthon hagyjam napokra a fiam, én meg vígan kirándulgatok.

2011. jún. 4. 13:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Pedig szinte biztos vagyok, hogy te voltál, a stílusodból is, meg a történetből is. Egyébként nem azt írtam te anyáztál, hanem a vita hevében a válaszadók jutottak el addig.

És valóban, aki helyesli az ismerős döntését vagy nem ért egyet a kérdezővel, tessék lépni és hanyagolni a válaszadást.És így nem lesz vita és nem lesz értelme ugyanezt a sztorit kiírni még párszor, ahogy a múltkor is.

2011. jún. 4. 15:40
 22/31 A kérdező kommentje:

14:17 -es.

Ó, akkor te még nem osztottad meg a véleményedet másokról mással.Én nem rólad alkottam véleményt, te mégis engem minősítesz, gratulálok.

2011. jún. 4. 15:41
 23/31 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer, nem én írtam ki, mivel ezt a napokban hallottam.Sajnálom ha egyezik a story.
2011. jún. 4. 15:44
 24/31 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy az ismerősömnek és nekem van ezen az oldalon egy közös ismerősünk?:-)
2011. jún. 4. 15:49
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát mi még csak 3-an vagyunk, de ha 2 gyerekem lenne akkor vinném mind a kettőt. Vagy 4-en vagy sehogy. Esetleg kettesben apával.
2011. jún. 4. 15:56
 26/31 anonim ***** válasza:

Pár napra igen. Épp ezért amit vki írt hogy a nagyobbnak is joga van hogy kicsit csak rá figyeljünk, a nagyobbam amúgy ovis és így is kevesebb időt tölt el velem/velünk mint a kicsi. A kisebbem 2 éves szintén.

De csak pár napról lehet szó. A nagyszülő nagyon jól ellenne vele. Amikor apával mennénk kettesben akkor IS lenne kis lelkifurdalásom meg így is szóval oly mindegy ilyen értelemben.

Amúgy nem voltunk és soha nem is megyünk valószínű így de ha tehetném, megtenném, mert nekem az nem nyaralás és főleg semmi köze a pihenéshez ha felváltva rohangálok hol egyik hol másik után, mert együtt ráadásul még inkább 2 zsák bolha módján viselkednek.

Akkor inkább itthon maradok velük,legalább nem készülök ki a pár nap végére:))

2011. jún. 4. 16:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Semmi csúnyát nem írtam,csak a véleményemet,ez nem egyezik a tiéddel és ez már nem jó a számodra.Te most kibeszéled az egyik ismerősödet egy névtelen oldalon.Nem szeretem az ilyet,ennyi.A kérdésedre a válasz továbbra is az,hogy mindkét gyermekemet elvisszük mindig,de megértem az ismerősödet,mert az ő élete,neki így a jó.Nem követ el semmi bűnt ezzel.
2011. jún. 4. 16:25
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
igen,úgy megyek.A nagy már 19 éves,esze ágában sincs velem jönni.Már 15 évesen is egy szenvedés volt vele.Most hogy van egy 2 éves tesója,meg pláne az lenne,mert bizony az ő szükségeire még figyelni kell,este csendbe lenni,és otthon vagyis a szálláson aludni,nem pedig az éjszakba menni.délután még pihenni kell neki,és a játszóterek,állatkertek meg pár ilyen gyerekes dolog,már nem egy 19 éves fiút vonz,igy igen,én idén is csak a kisebbiket viszem magammal.Most akkor mi lesz?jól le fognak pontozni??
2011. jún. 4. 19:46
 29/31 anonim ***** válasza:
:D azért ez tök logikus nálatok! 19 évesen a szüleimmel sem mentem volna nyaralni nemhogy játszótérre és állatkertbe ;) de itt a kérdező két kisebb gyerkőcöt kérdezett ahol a kicsit hagyják otthon.
2011. jún. 4. 21:50
 30/31 anonim ***** válasza:
mi egy hete jottunk haza a nyaralasbol a ferjemmel es a kisfiammal.megismerkedtunk ott egy angol fiatal parral.ok mondtak h van 2 gyerekuk az egyik 6 honapos a masik 2 eves.kerdeztem oket hogy a babak hol vannak es azt mondta hogy a kisebbik otthon Angliaban a testvere vigyaz ra a nagyobbikat meg a nagynenje vitte el nyaralni magaval 2 hetre szinten kulfoldre.hat szamomra ez eleg fura volt
2011. jún. 5. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!