Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek úgy nyaralni, hogy...

Elmennétek úgy nyaralni, hogy csak az egyik gyermeketek viszitek el?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősről hallottam, hogy úgy tervez pár napot nyaralni, hogy csak a nagyobb, hét éves gyerekét vinné, a kissebbet, aki két éves körüli, pedig a mamára hagyná arra a pár napra.

Tudom nem rám tartozik, meg nem is szólnék, csak kíváncsi vagyok hogy én gondolom csak így, hogy vagy együtt nyaral a család, vagy sehogy?Mellesleg el sem tudom képzelni hogy itthon hagyjam napokra a fiam, én meg vígan kirándulgatok.

2011. jún. 4. 13:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
13:46vagyok. pedig csak abban az esetben tudnám elképzelni. szóval nem a válaszom
2011. jún. 4. 14:10
 12/31 anonim ***** válasza:
45%
Egy egyévest tényleg nyűgössé tehet a nyaralás. De gondolj bele, h ha egy hétig nem lát titeket. Egy egyévesnek kell az anya intenzív közelléte bármilyen körülmények között is. Ha visszaértek a gyerek valószínűleg nem lesz nagyon közvetlen veletek, el fog húzódni. Én dajkája voltam egy kislánynak. A szülők elmentek egy hétre, csak ketten voltunk. Mosolygott, mikor meglátta őket az ajtóban, de mikor az anyukája felvette visszakéredszkedett hozzám. Nem is volt kedves egy darabig a szüleihez utána.
2011. jún. 4. 14:15
 13/31 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni,sem kényelmi,sem anyagi,sem semmilyen okok miatt sem.Vagy együtt,vagy sehogy,hisz négyen vagyunk egy család(Apa,egy majdnem 3 éves és egy 7 hónapos kisfiú és én)!Természetesen ha csak a szülők,az más(bár én még nem érzem erre a vágyat)de később biztosan!
2011. jún. 4. 14:17
 14/31 A kérdező kommentje:
14:15-ös válaszolónak, nem mi akarunk a gyerekünk nélkül nyaralni, csak egy ismerős anyuka mesélte, és kicsit furcsáltam a dolgot, azért írtam ki a kérdést hogy mások hogy vélekednek erről:-)Én is úgy gondolom hogy ha már család vagyunk, a nyaralások is legyenek "családiasak".
2011. jún. 4. 14:19
 15/31 A kérdező kommentje:
Bár én sem érzek vágyat(még)csak kettesben nyaralni a férjemmel(ő sem), de az megint más hogy egy pár napot együtt akarnak tölteni kettesben, vagy kettészakítják a családot, és megmagyarázzák az értelmes két és fél éves gyereknek hogy anya, apa, meg tesó most elmegy kiruccani, te meg mész a mamához.
2011. jún. 4. 14:23
 16/31 anonim ***** válasza:
51%

Én meg azt tartom furcsának, hogy volt már ilyen kérdés, ugyanezzel a helyzettel szó szerint, még a gyerekek kora is egyezett (az ismerősnél is meg a kérdezőnél is-milyen fura). Úgyhogy a hét és két éves gyerekkel rendelkező szülők vagy általában ezt csinálják és van egy ismerősük gyerekkel, aki mégcsak a férjével sem vágyik kettesben lenni), vagy nem volt elég a múltkori anyázás és vita, most újra kell kezdeni.

Egyébként meg az a véleményem az ő dolga meg a családjáé. Ha ők így döntöttek hát így döntöttek.

2011. jún. 4. 14:33
 17/31 anonim ***** válasza:
14.15-ös vagyok: az egyik válaszadó vetette fel, h otthon hagyná az egyévesét. Én csak meg akartam osztani vele a tapasztalatomat. Tudom, h nem te tennéd.
2011. jún. 4. 14:33
 18/31 anonim ***** válasza:
49%
Én is azt gondolom,hogy ez nem akkora eget rengető bűn,hogy pár napra a pici a nagyinál marad.Atya ég,miért kell erre kérdést kiírni?Ne haragudj,de ez mindenkinek a magán ügye.Elmond neked valaki egy számára örömteli eseményt,ami az ő értékrendje szerint normális,te meg kiírod ide.Hát nem lennék az ismerősöd az tuti.A többiek meg itt bólogatnak.Nem gyerekgyilkos az az anya könyörgök!Más dolog az,hogy én is mindkét gyermekemet magammal vinném,de elfogadom az ismerősöd véleményét is és nem akadok ki rajta.Ő az egyik gyermekét a nagyinál hagyja,neki így a jó.Ez van.
2011. jún. 4. 14:47
 19/31 anonim ***** válasza:
Könnyű más dolgában okosnak lenni!!!!
2011. jún. 4. 15:23
 20/31 A kérdező kommentje:

Akinek nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni, köszi.

Az előző kérdéskiíró pedig nem én voltam, és azt hiszem nem anyáztam, csak úgy gondolotam inteligens nők módjára el tudunk beszélgetni minket is érintő dolgokról(vagy ami érinthet majd).

Nagyon érzékenyen érint itt egy két anyukát hogy ismeretlenül és név nélkül kérdezünk,nem tudom miért is fáj nekik, vagy ha fáj akkor miért nem lépnek tovább.

A többi nem kötekedő választ és véleményt pedig köszönöm.

2011. jún. 4. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!