Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek úgy nyaralni, hogy...

Elmennétek úgy nyaralni, hogy csak az egyik gyermeketek viszitek el?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősről hallottam, hogy úgy tervez pár napot nyaralni, hogy csak a nagyobb, hét éves gyerekét vinné, a kissebbet, aki két éves körüli, pedig a mamára hagyná arra a pár napra.

Tudom nem rám tartozik, meg nem is szólnék, csak kíváncsi vagyok hogy én gondolom csak így, hogy vagy együtt nyaral a család, vagy sehogy?Mellesleg el sem tudom képzelni hogy itthon hagyjam napokra a fiam, én meg vígan kirándulgatok.

2011. jún. 4. 13:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jún. 4. 13:45
 2/31 anonim ***** válasza:
50%

nekem csak egy gyerekem van így azt mondom nem.

viszont ha belegondolok, a nagy gyereknek szüksége lehet ilyen kiruccanásra, gondolj bele, 5 évig csak ő volt aztán megszületett a kistestvér, anya naphosszat szoptatott majd később a gyerkőc után rohant, a nagy meg ugye el van intézve a szokásos, te vagy a nagy szöveggel.

szóval ha 2 gyerekem lenne ekkora korkülönbséggel, elképzelhető, de így nehéz erre mit mondani :)

2011. jún. 4. 13:46
 3/31 anonim ***** válasza:
Vagy mindkettőt vinném v egyiket sem. Akárhogy is kicsi a kicsi, akkor is kijár neki az élmény. Ha meg pihenni akarnánk a férjemmel, akkor mindkettőt a nagyira hagynánk.
2011. jún. 4. 13:47
 4/31 anonim ***** válasza:

Hát ez nekem szívtelenség kategóriába tartozik. 2 éves már nem olyan pici! Lehet vele mindent csinálni. Szegényke, hogy otthon hagyják...

Most 2 éves a kisfiam és várjuk októberben a kistesót, tehát még nincs 2 gyerekem, de soha nem fordulna meg a fejembe hogy nélküle nyaraljak. Nem bírnék kikapcsolódni. Ő hozzánk tartozik, mindenhova együtt megyünk.

Fura egy hozzáállás ez ahogy az ismerőseid csinálják szerintem...

2011. jún. 4. 13:48
 5/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is fura hozzáállás, de amúgy sem nevelték a gyerekeket igazán szoros érzelmekre (sajnos),kicsinek is lerakták az ágyra és kész(anyuka mesélte).Hát, itt az anyuka inkább maga miatt akart menni, mert mindig panaszkodott hogy sohova nem jut el.Na de ilyen áron én nem akarnék eljutni sehova.
2011. jún. 4. 13:54
 6/31 anonim ***** válasza:
Nem, akkor inkább nem mennék el. 2 éves a kisfiam. 1 hétig anyáéknál volt betegség miatt, én nem tudtam vele szabira jönni. Iszonyúan hiányzott, csak telon beszéltünk, már ha beszélt velem. Annyira jól érezte magát a mamáéknál:-)
2011. jún. 4. 13:54
 7/31 A kérdező kommentje:
A 13:46 válaszolóra reagálva, sajnos a kicsivel sem foglalkozik többet, mint a naggyal, ezzel sem magyarázhatja, meg nem is mondott ilyesmit, saját magáról van szó most.
2011. jún. 4. 13:56
 8/31 anonim ***** válasza:
81%
Én elmennék. Sőt, jövőre úgy tevrvezem, hogy a nagyot, aki 11 éves lesz, visszük, a kicsit, aki 1 éves lesz, pedig a mamára hagyjuk. Idén mind a kettőt visszük, mert a kicsi szopizik. Nyaralni azért megy az ember, hogy kicsit kikapcsolódjon, kettesben is mehetnénk jövőre, (lehet, megyünk úgy is pár napra), a de a "nagy" nyaralásra a 11 évest nem lenne szívem itthon hagyni, ennyi neki is jár. A pici meg úgysem ért még belőle semmit, a meleg, a megváltozott körülmények igazából csak nyűgössé tennék. És igen, pár napra az évben pihenni szeretnék. A kicsi meg nagyon jó helyen lesz a mamáknál, szerintem jobb neki, mintha vinnénk. A nagy meg élvezi, hogy végre csak az övé a szülők.
2011. jún. 4. 14:03
 9/31 anonim ***** válasza:

Én sem.

Szoktuk néha külön programra vinni a nagyot (4 éves), pl. most is tervezünk egy vidámparkozást és egy cirkuszt, ezeket a kicsi (1,5 éves) még nem élvezné, de engem már az is rossz érzéssel tölt el, hogy addig őt lepasszoljuk :(

Télen is többször a itthon hagytuk anyósommal, amíg 3-asban elmentünk vásárolni, az is rossz volt, pedig tudtam, hogy azt úgysem élvezné :(

2011. jún. 4. 14:05
 10/31 A kérdező kommentje:

Igen, egy éves, meg egy két-két és fél éves gyerek megint más(bár mi tavaly vittük a fiam, aki még egy éves sem volt, és nagyon jól viselte, jókat aludt a friss levegőn, szuper volt).Akkor lehet csak én vagyok ilyen felfogással, de egyáltalán nem vágyom a fiam nélkül menni sehova, volt rá majd 30 évem:-)Imádok vele kirándulni, megmutatni neki a világot.

Nem ítélkezésnek szántam a válaszom, hisz mindenki úgy tesz ahogy jó neki.

2011. jún. 4. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!