Elmennétek úgy nyaralni, hogy csak az egyik gyermeketek viszitek el?
Az egyik ismerősről hallottam, hogy úgy tervez pár napot nyaralni, hogy csak a nagyobb, hét éves gyerekét vinné, a kissebbet, aki két éves körüli, pedig a mamára hagyná arra a pár napra.
Tudom nem rám tartozik, meg nem is szólnék, csak kíváncsi vagyok hogy én gondolom csak így, hogy vagy együtt nyaral a család, vagy sehogy?Mellesleg el sem tudom képzelni hogy itthon hagyjam napokra a fiam, én meg vígan kirándulgatok.
nekem csak egy gyerekem van így azt mondom nem.
viszont ha belegondolok, a nagy gyereknek szüksége lehet ilyen kiruccanásra, gondolj bele, 5 évig csak ő volt aztán megszületett a kistestvér, anya naphosszat szoptatott majd később a gyerkőc után rohant, a nagy meg ugye el van intézve a szokásos, te vagy a nagy szöveggel.
szóval ha 2 gyerekem lenne ekkora korkülönbséggel, elképzelhető, de így nehéz erre mit mondani :)
Hát ez nekem szívtelenség kategóriába tartozik. 2 éves már nem olyan pici! Lehet vele mindent csinálni. Szegényke, hogy otthon hagyják...
Most 2 éves a kisfiam és várjuk októberben a kistesót, tehát még nincs 2 gyerekem, de soha nem fordulna meg a fejembe hogy nélküle nyaraljak. Nem bírnék kikapcsolódni. Ő hozzánk tartozik, mindenhova együtt megyünk.
Fura egy hozzáállás ez ahogy az ismerőseid csinálják szerintem...
Én sem.
Szoktuk néha külön programra vinni a nagyot (4 éves), pl. most is tervezünk egy vidámparkozást és egy cirkuszt, ezeket a kicsi (1,5 éves) még nem élvezné, de engem már az is rossz érzéssel tölt el, hogy addig őt lepasszoljuk :(
Télen is többször a itthon hagytuk anyósommal, amíg 3-asban elmentünk vásárolni, az is rossz volt, pedig tudtam, hogy azt úgysem élvezné :(
Igen, egy éves, meg egy két-két és fél éves gyerek megint más(bár mi tavaly vittük a fiam, aki még egy éves sem volt, és nagyon jól viselte, jókat aludt a friss levegőn, szuper volt).Akkor lehet csak én vagyok ilyen felfogással, de egyáltalán nem vágyom a fiam nélkül menni sehova, volt rá majd 30 évem:-)Imádok vele kirándulni, megmutatni neki a világot.
Nem ítélkezésnek szántam a válaszom, hisz mindenki úgy tesz ahogy jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!