Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem csináltam rosszul? 7...

Ugye nem csináltam rosszul? 7 hetes kisfiamnak adtam Viburcol kúpot, mert órák óta keservesen sír a hasfájása miatt.

Figyelt kérdés

Apával felváltva dajkáljuk, du. 4 óra óta. Sír, sír és sír.

Segítsetek! Jól tettük, hogy beadtuk a kúpot???

2009. márc. 18. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Én biztos nem használnám a szélcsövet. Te sem örülnél neki, ha csöveket dugdosnának a fenekedbe! Pontozzatok le nyugodtan, attól a véleményem nem fog megváltozni!
2009. márc. 18. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (külf) a kórházban használtak szélcsövet DE csak a legvégsőbb esetben, ha más nem használt!! (Lábfelhúzás...stb mindenféle dolgot mutattak, és több órás sírás után.) Volt, hogy kis idő után újra sírt, és én kértem, mert tényleg hatásosabb volt mindennél, ekkor mondták, hogy olyan sokszor nem lehet!!! Mert sérüléseket okozhat belülről és még más okok is (nem részletezte), nem is javasolta, hogy vegyünk. Tehát ÓVATOSAN!
2009. márc. 18. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Hat nem tudom. En sose dugtam soha semmit a gyerekeim fenekebe. Maximum ket honapos korara mind kinotte a hasfajos korszakot. A kisbabaknak meg meg kell tanulnuk termeszetesen, onalloan uriteni, mivel nekik ez a folyamat meg uj. Az anyu pocakjaban nem volt erre szukseguk. Eltelik egy kis idobe, mig hozzaszoknak es elsajatitjak ezt a folyamatot, meg is szenvednek erte. Multor olvastam, h az egyik anyuka folyamatosan nyomkodott vmit a babaja popsijaba, h megkonnyitse a kakilasat. A kisbaba annyira hozzaszokott ehhez, h magatol mar nem tudott kakalni. Szornyu!
2009. márc. 18. 23:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Az Infacol-t 1 hétig folyamatosan használtuk NEM segített semmit!:)

A szélcsövet nem szeretném használni, a fent leírtak miatt és azért sem, mert én sem örülnék, ha a fenekembe dugdosnának valamit.

A papaverines oldat a legjobb, de nem akarom hozzászoktatni, ill. a melegítős párna. Azon nagyon szívesen fekszik és rúgkapál, olyankor távoznak a pukik.

Egyébként a vibrucol kúptól megnyugodott tegnap este, de 'hál Istennek felkelt szopizni 3 óránként, úgyhogy megnyugodtam!

neLassan-lassan csak kinövi!

2009. márc. 19. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!