Ugye nem csináltam rosszul? 7 hetes kisfiamnak adtam Viburcol kúpot, mert órák óta keservesen sír a hasfájása miatt.
Apával felváltva dajkáljuk, du. 4 óra óta. Sír, sír és sír.
Segítsetek! Jól tettük, hogy beadtuk a kúpot???
Csecsemőknek 1 napos kortól 6 hónapos korig; naponta legfeljebb 2-szer 1 végbélkúp.
Ez volt a használati útmutatóba:)
Szia. Igen, jól tetted. A Viburcol homeopátiás szer, nem gyógyszer. A babának is jobb lesz, nektek is. Rá is van írva, hogy hasfájásra is jó, mi ia használjuk, csak fogzásra. Arra ügyelj, hogy csak 2-szer kaphat belőle egy nap. Reméljük használ neki. Tudom nagyon nehéz így nektek, mi is átéltük. Van még egy csodaszer (szerintem) a papaverines oldat, doktornéni írta fel, nagyon jót tett. Ha gondolod, említsd meg a háziorvosnak. Jobbulást Nektek!
4 hónapos kisfiú anyukája
Úgy emlékszem ez egy homeopátiás szer.Ha a használati utasítás szerint adtátok nem hiszem,hogy gond lenne.Ha a baba szopizik 5-7 percnél tovább ne hagyd hogy "cumizzon a mellen.Állítólag az első 3 percben szopik intenzíven a baba.Nekem ezt a gyerekklinikán mondták.Sajnos az én nagy fiam is iszonyatos hasfájós volt.Próbálj ne puffasztó ételeket enni szénsavassat se igyál.Legújabb nézet szerint ha az édesanya sok tehéntejet iszik kiválasztódik az anyatejbe ez is okozhat hasfáját a babánál..A böfiztetésről sem szabad elfelejtkezni.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm szépen a segítségeteket! Reméljük jobban leszünk! Egyébként már alszik a Kicsikém!:)
A papaverines görcsoldót használjuk, de csak egyszer-egyszer segít nekünk. Már hideg-meleg hőterápiás párnát is vettünk, Infacol, Espumisan csepp, G.Water ,Babynos kenőcs szóval mindent próbálgatunk, de eddig nem igazán segítenek...Na de örüljünk, hogy szép, egészséges, gyermekünk született és adjunk ezért hálát a Jóistennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!