Ezzel árthattak neki? anyumék bekenték a kisfiam inyét pálinkával, fültisztitovattával kenegették, elég sokszor. Nekem csak késöbb valloták be. árthatott ez neki? gondolom szopogatta azt a vattát.
Szia, szerintem nyugodj meg, semmi baja nem lett a kisfiadnak. Ez is egy régi rossz szokás, ami terjedt szájról szájra, hogy pálinkás kenyeret raktak a gyerek szájába, általában álmatlanság ellen alkalmazták.
Egy alkalomtól nem hinném, hogy baja lesz, de rendszeresen már nem gondolnám, hogy egészséges. Nyomatékosan és határozottan kérd meg őket, hogy ne csinálják!
Klasszikus pálinkás kenyér eset... Én biztosan megmondanám a véleményemet nekik és megkérném rá őket, hogy többet soha ne adjanak semmit se a gyereknek a tudtom nélkül.
Amikor még kicsi voltam, a dédiék akartak pálinkás kenyeret adni öcsémnek, mert fogzott, de eszükbe sem jutott, hogy csak úgy a gyerek szájába tömjék, és anyáékat meg se kérdezzék róla...
Sajnos tényleg szépen leszerepeltek a szüleid. :(
Őszintén szólva nekem nagyon nem tetszik, hogy így lehordjátok a szülőket, és ismeretlenül... ők is voltak anyák, szülők, mint mi most és az akkori trend szerint gondoztak minket, most pedig már máshogy van, és ezt nekik nehéz mnegszokniuk beláttniuk. Biztos, hogy nem akartak rosszat, nem akartak ártani a gyereknek, sőt segíteni szerettek volna, csak sajnos ma már tudjuk, hogy amit csinálnak butaság és semmi haszna.
Szerencsére ettől a babádnak nem lett tartós baja, magyarázd el a szülőknek, hogy ez már elavult, és egyébként se szeretnéd ha a megkérdezésed nélkül bármit tennének a babáddal, mert ő a te gyereked és te szeretnéd nevelni a saját elveid alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!