Hogyan oldanátok ezt meg? Ha valaki tud ír nekem egy olyan étrendet hogy ki lehessen hozni így? LEHETETLEN
Figyelt kérdés
Van 20 csomag húsom a hütőben. Vegyes csirke disznó levesnek való van krumplim fűszerem gyereknek kakaó tej cukor tea, van mosóporom mosogatószerem öblítőm, dilemmázok a pelenkán mert nem bírja nagyon rosz minőséget a bőre a jóra most nincs pénzem. Kb marad 20 ezer ft om a hónapra hogy oldjam meg hogy mindennap tudjak főzni legyen egy ki gyümi a gyereknek. Idáig ugy2011. jún. 3. 16:54
11/13 anonim válasza:
Tegnap 20:32!
Ha fatüzeléses bojlerod van (amit csak fürdés előtt gyújtasz meg,meg mosás előtt- forgótárcsás mosógéppel mosunk),és a mosogatósnál egy bojler,akkor nem hiszem,hogy egészséges dolog lenne lemosni a fenekét,akár milyen egészséges is! A mosogatósnál nálunk nem szokás hajat mosni,gyerek fenekét mosni,vagy épp ruhát...
Üdv:csóri anyuci
12/13 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ilyen a bojlerod és én sem szoktam hajat mosni a mosógatóban, hiába gúnyolódsz :)
Jóindulatból beszerezhetnél egy adagot, egy filléredbe sem kerül...
13/13 anonim válasza:
Kedves "csóró" anyuka! Szerintem a másik hölgy nem azért írta, amit írt, mert megbántani akart! De ha csak ilyen kevés pénzetek van, tényleg felesleges popsitörlőre költeni. Ha nem tudod lemosni csap alatt, akkor kamillateás vattával is lemoshatod a baba popóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!