Bevállalnátok egy másfél szobás lakásba még egy gyerkőcöt?
Figyelt kérdés
A kicsit eleinte velünk lenne, utána a nagytesóval egy szobába. Sajnos a kisszoba is kicsike csak 7 m2.2011. jún. 3. 13:53
21/25 anonim válasza:
Mi 43 m2-en lakunk két gyerekkel. Reméljük jövőre költözünk.
Ami talán nehéz, hogy van egy pianínónk, 3 hegedűnk és 4 gitárunk, ezek azért sok helyet foglalnak. :o)
Igazából a rend megtartása az, ami számomra szinte lehetetlen, mert ahogy két játék előkerül, úgy rögtön rendetlenség van, és sajnos van néhány dolog, aminek nincs is igazi helye, csak ide-oda teszegetjük.
De a nagyobb rend kedvéért egyik gyerkőcömet sem adnám!! :o)
Ja: a kicsi szoba a gyerekeké, a nagy ami egybe van a konyhával is: az konyha, étkező, nappali, háló, dolgozó és minden. :o)
De jó az elosztás, kinyitható étkező asztalunk van, akár 6 személyt is vendégül tudunk (és szoktunk is) látni ebédre/vacsira.
22/25 anonim válasza:
1,5 szobás lakásunkba szeptemberben érkezik a második kisfiú. Eleinte - ahogy írtad is - velünk egy szobában, amíg a nagyobb meg nem szokja a helyzetet és a sírást :) A mai világban nagyon sokunk nem tud egyből nagyobb lakásba költözni, ha bővül a család, minket nem tartott vissza a második baba vállalásától. :)
23/25 anonim válasza:
Mikor férjhez mentem 1,5 szobás lakásban laktunk de mivel szerettünk volna babát igy kiköltöztünk egy 3 szobásba.Mivel én családiban nötem fel nem tudtam volna ilyen kis lakásban /50n2/gyereket nevelni.A páromék egy ilyen lakésban nötek fel a testvérével.Szerintem semmi hátrányuk nem származott belöle.Mindenkinek más az igénye,ha ti jól érzitek magatokat miért ne!Csak ne hogy az legyen,hogy késöbb megbánd azért nem lett mésodik babád mert kicsi volt a lakás.Sok jó ember kishelyen is elfér.Nekem sokszor a 120n2-es házunk is kicsi.
25/25 anonim válasza:
Nekünk is másfeles lakásunk van, 36m2 és bevállaljuk a tesót ha összejön. 15 hós a lányunk. Tervezünk később költözni, de a 14.26 válaszoló nagyon jó ötletet írt! Ez a kiadom dolog még nem jutott eszünkbe és nagyon tettszik!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!