Hogyan győzted meg a férjed, hogy legyen még egy babátok?
Van egy másfél éves kislányunk,én nagyon szeretnék neki egy kistestvért,de a férjem hallani sem akar róla.Ha csak szóba hozom néha,rögtön dühös lesz.Ezt az egyet neveljük fel,ő mindent kapjon meg,kicsi a lakás(2 szobás),stb.De én úgy gondolom,hogy csak ez az egy életem van....
Kijátszani sem lenne esélyem,mert gumival védekezünk,na meg azt nem is akarnám.Te,hogyan győzted meg,ha ilyen helyzetben voltál?
Nálunk a férjem szedett rá engem.:) de az is igaz, hogy egy nőre könnyebben rájön a babázhatnék:)
De én kaptam akkor egy jó mondást:
Lehet hogy mindent meg tudsz neki adni, de egy testvért nem:) - mármint ha ti úgy döntötök:)
szia
nem kellett győzködnöm, mert ő mindenképp 2 gyereket akart.
Engem kellett meggyőzni ... azzal sikerült, h ha mi már nem leszünk, ki lesz a gyerekünk családja, közeli hozzátartozója, a barátja ... erre egy testvér mindig ott lesz (lehet)
Ugyanis mindkettőnknek van testvére, de több száz kilométerre lakunk egymástól, igy senki sincs a közelünkben, és ez nagyon rossz.
Van egy 3 és fél éves fiunk, és egy 1 éves lányunk. ÉS most érzem azt h minden megvan az életemben, kerek a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!