Besárgult baba súlygyarapodása?
Amit leírtál szerintem nem ad okot aggodalomra.
Valószínűleg azért sír mert hasfájós vagy éppen a közelségedre, megnyugtatásodra vágyik a kis aranyos.:-)
Én egy kis ánizs teát adtam neki hasfájásra. Meg sokat kell babusgatni.
Szia,
Ugyanígy voltunk, annyi különbséggel hogy én babám 2700 grammal született és 2370-re ment vissza. Ugyanígy infúzió, kékfény, minden. 5 napot voltunk kórházban a besárgulástól kezdődően, 2600-zal engedték haza. 7 hetes babának a 100 gramm körüli szerintem teljesen jó, vedd azt alapul hogy én kisbabám ha evett 40 grammot 7 hetesen már tapsikoltam örömömben és most mégis egy 10 hónapos csodás kisfiú, akinek olyan kis tokája és comb hurkái vannak hogy csak na :)
Ha sír akkor próbáld szoptatni de ha nem akar akkor nem akar, biztos nem éhes. Mármint ha tejed van elég de ő konkrétan nem akar enni többet akkor nincs baj ne aggódj, minden jót nektek!
A kislányom 2950-nel született, 2790-nel hoztam haza a kórházból. Kékfény alá nem tették szerencsére, de már picit sárga volt, mikor hazaengedtek minket. Itthon csak fokozódott. :-(
A szül. súlyát kb. 2 hét alatt nyerte vissza. Nagyon nehezen tanult meg szopizni, és állandóan bealudt. Már a kezdetektől 4 óránként evett, így elég nehezen múlt el a sárgaság. De elmúlt!!!
6 hónapos korára simán duplázta a súlyát! Szerintem nálatok is így lesz! Semmi okod az aggodalomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!