Ki szült tavaly dec.23. -án még rajtam kívül? Hogy vagytok? A baba hogy van, mekkora?
Szia!
Az én kisfiam december 22-én született Budapesten, a SOTE I. klinikán. Sajnos, ő is császárral. 3600 grammal, 55 cm-rel. Most 6250 gramm. Centit nem tudok mondani, de a 62-es kisruhákat a múlt héten ástam el a szekrény aljába.
Üdv: A.
szia. én kicsit hamarabb, 16-án szültem egy 3240 grammos, 50 cm-es leányzót. most 6200 és 62 cm. Nyíregyházán szültem. nagyon jól vagyunk, csak ma épp nyügi, most is kiabál kifelé a kiságyból, mert nem akar aludni.
Ti hogy vagytok? a Babád?
Én Bpen szültem, a Szent István kórházba, a kisfiam 3550 grammal és 54 cm.-el jött a Világra! :-))
Most 6,06 kg, és 60 cm, de hétfőn megyünk oltásra, és akkor lesz pontos adatom is. Csak anyatejes, jó étvágya van, igaz eléggé bukós baba! Éjjelente még általában 1x kelünk enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!