A babátok minden ruhadarabját kivasaljátok mosás után?
Ez alatt legfőképp a zoknikat is értem. Én azokat is ki szoktam vasalni. Azért lennék erre kíváncsi, más is szokta-e, mert hiába csak kézzel mosom őket, pár napi használat után bolyhosodnak. Minden nap új zoknit adok a fiamra, s azt követően mosom.
Ti hogy szoktátok? Bolyhosodnak úgy a zoknik?
minden ruhát vasalunk amit lehet vasalni, tehát farmert, plüss melegítőt..stb. nem. A zoknit sem.
Én vettem még régen egy boholytalanítót, azzal szoktam a zoknikat és más egyebet is boholytalanítani. Szerintem a zoknikat nem kell vasalni, főleg, ha már nem újszülöttről van szó. Én a lányom fél éves koráig mostam mindent külön, aztán egy-két ruháját kimostam a mi ruháinkkal, nem történt semmi, azaz nem volt kiütése, egyéb baja, így azóta együtt mosom a ruháinkat.
Szia!
Lassan 3 hónapos a fiam, és MINDENT vasalok neki. A zoknit is... :) Nem bolyhosodik soha egyik sem.
Én kifordítva mosom a ruhákat így kevésbé bolyhosodnak, vagyis inkább a belsejük.
Én mindent vasalok neki, azoknikat is vasaltam, erről most szoktam le, hogy 6 hós lett. Képes vagyok még a textil előkéket is kivasalni ha kunkorodik az alja:):):):)
Anyám jókat mosolyog rajtam:)
12:23 Engem is folyton lepontoznak amikor megemlítem,hogy külföldön élek(és mennyire más ott minden).
Dehogy a kérdésre is válaszoljak:Sajnos a zoknik és ruháink is bolyhosodnak,igaz én mosógépben mosom őket,de viszont nem vasalom a zoknikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!