Melyik játékot vegyem meg 1 éves kislányomnak az alábbiak közül?
Valójában olyan dolgot szeretnénk neki amit sokáig ki tud használni. Nekem a második jobban tetszik viszont arra az van írva hogy csak 15 hónapos kortól javasolt. Akkor 12-13 hónaposan még nem is használhatja?
a sokat író csaj vagyok
megmutattam a barinőmnek és azt mondta, h a paci jobb. és igaza van... arról le lehet szerelni a pedált és akkor moci. és a gyerekeknek kell a moci:))
az a legnagyobb dolog:))
szóval asszem nekünk mégis az lesz:))
jajj teljesen nem tudom.
a mocival azért lehet menni elég rendesen.
MI LEGYEN?????:)))
így akkor nektek a micimackós, persze.
csakhát nekem fiam van, aki nagyon brutál gyerek:)
10 hónaposan felmászik a dohányzóasztalra...
szóval így éjjel gondolkodtam, és asszem nekünk a hintaló kell, mert ha megunja a cangát, jöhet a moci, aztán a paci...
szóval érted...
de a micimackós titeket tuti jobban kiszolgálna, 3 éves korig jó, és tényleg sokkal masszívabb.
óóóó erre nem is gondoltam, h szétszereli:)) ami könnyen meglehet:))
hát én is nagy dilemmában vagyok. a páromnak is tetszik mind2. szóval nem tudom. na írj majd, h melyik lesz nektek!
szép napot!
Na szia!
Megszületett a döntés. Felhívtam a két fiúgyermekes barinőmet. Egy tíz és egy öt éves kisfiú édesanyja. Ő is a hintapacit javasolta, mert azt kiskortól is tudják használni biztonsággal, a tricigli majd csak nagyobbacskán lesz jó nekik. Az ő fiai is négy éves kortól tudták csak hajtani a tricigliket előtte csak a bébitaxi volt jó. A bébitaxinál viszont már jott a hintalovacska. Úgyhogy marad a lovacska. Engem meggyőzött a barinőm. Majd írj, hogy ti mire jutottatok. Üdv.
:)
na örülök, akkor legalább a te dilemmád elmúlt. de asszem nálunk is az lesz, a moci funkció miatt...
a párom az előbb azt mondta, h annak szerinte is több értelme van...
meg hát ha nem is tudnák a manók használni, akkor még felesleges is lenne.
szóval akkor májustól pacival rójuk a nagyvilágot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!