Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babátok (kizárólag...

Anyatejes babátok (kizárólag szoptatott) mikor aludta át a teljes éjszakát evés nélkül?

Figyelt kérdés

Az én 3 hónapos babám 2-3x kel éjjel enni.

Sokaktól hallom, hogy anyatejes babája átalussza az éjszakát. Ez lehetséges?

2011. jún. 1. 16:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem teher, csak túl sok ismerősöm anyatejes babája alussza át állításuk szerint újszülött kortól az éjszakát és ezt nem értem, nem hiszem.
2011. jún. 1. 20:14
 12/15 A kérdező kommentje:
1. babámat is szoptattam sokáig, addig nem aludta át az éjszakát, majd újból babát vártam.
2011. jún. 1. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Az enyémmel is előfordult már néhány naposan is, a dokinő el sem akarta hinni. Aztán 8 hetestől kb. féléves koráig aludt, mint a bunda. Csak anyatejes volt. Nem csináltam vele semmit, nem adtam neki vizet, nem hagytam sírni.

Aztán elkezdett újra kelni, 1-2-3 alkalommal, de olyan is volt, hogy óránként, és nem a foga miatt. 13 hónapos korára elegem lett, inkább vizet adtam neki, és visszaringattam. Egy hétbe telt az átállás, azóta újra alszik. Nem bánom, finoman ment, nem sírt miatta egyáltalán.

2011. jún. 1. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából 6 hetes korától alussza át az éjszakát.
2011. jún. 1. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Holnap leszünk 16 hetesek és már egy hónapja nem kel éjjel:)!Este fél 10 kor elalszik és reggel 6-7 körül ébred:)!
2011. jún. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!