Anyatejes babátok (kizárólag szoptatott) mikor aludta át a teljes éjszakát evés nélkül?
Figyelt kérdés
Az én 3 hónapos babám 2-3x kel éjjel enni.
Sokaktól hallom, hogy anyatejes babája átalussza az éjszakát. Ez lehetséges?
2011. jún. 1. 16:32
11/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem teher, csak túl sok ismerősöm anyatejes babája alussza át állításuk szerint újszülött kortól az éjszakát és ezt nem értem, nem hiszem.
2011. jún. 1. 20:14
12/15 A kérdező kommentje:
1. babámat is szoptattam sokáig, addig nem aludta át az éjszakát, majd újból babát vártam.
2011. jún. 1. 20:16
13/15 anonim válasza:
Az enyémmel is előfordult már néhány naposan is, a dokinő el sem akarta hinni. Aztán 8 hetestől kb. féléves koráig aludt, mint a bunda. Csak anyatejes volt. Nem csináltam vele semmit, nem adtam neki vizet, nem hagytam sírni.
Aztán elkezdett újra kelni, 1-2-3 alkalommal, de olyan is volt, hogy óránként, és nem a foga miatt. 13 hónapos korára elegem lett, inkább vizet adtam neki, és visszaringattam. Egy hétbe telt az átállás, azóta újra alszik. Nem bánom, finoman ment, nem sírt miatta egyáltalán.
14/15 anonim válasza:
Nagyjából 6 hetes korától alussza át az éjszakát.
15/15 anonim válasza:
Holnap leszünk 16 hetesek és már egy hónapja nem kel éjjel:)!Este fél 10 kor elalszik és reggel 6-7 körül ébred:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!