Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valaki aki 3 eves korig...

Van valaki aki 3 eves korig szoptatott, hogy bírtatok ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%

Mérmint mit kell ezen kibirni?

Azért csinálja, mert neki és a gyereknek is jó, tehát nem kellett "kibirni".

2011. jan. 10. 22:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt is hozzá kell tennem,hogy 3 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem.Nem a szoptatás a kibírhatatlan,hanem a vele járó fáradtság.
2011. jan. 10. 22:46
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy szoptatsz, nem kötelezően jár azzal, hogy nem tudod átaludni az éjszakát.

Meg kell tanitani a gyerkenek, hogy az éjszaka alvásra való, ez nálad elmaradt.

Nekem mindegyik gyerekem átaludta az éjszakát max. 3 hónaposan (12 órát mindegyik), de ettől még szoptattam tovább bőszen.

Reggel hülyére kajálták magukat :-)

12 óra alatt meg ki tudtam pihenni magam...

2011. jan. 10. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
én 23 hónapja szoptatok. Most kezdte az éjszakákat átaludni. Én először vízzel kínálom meg.Sokszor bejön.
2011. jan. 10. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Mintha kötelező lenne..

3 évesen, egész nyugodtan abbahagyhatod a szoptatást, ha neked teher.

2011. jan. 10. 22:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az érti ezt a kérdést aki ugyanebben a helyzetben van.
2011. jan. 10. 23:02
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Én pont 3 évig szoptattam a lányom és még éjszaka is 1 szer 1 szer. Nekem nem jelentett problémát mert velem aludt és ha felébredt enni, a szájába tettem a cicit és már aludtam is tovább.
2011. jan. 10. 23:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem szoptattam 3 évig, mert sajnos egy antibiotikum kúra miatt ezt fel kellett függesztenem, de értem miről beszélsz, én közénk vettem, amúgy sem igen volt hely a kiságynak, és így csak a szájába tettem a cicit és már aludt is tovább.
2011. jan. 11. 14:51
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

Én nem vagyok ebben a helyzetben, de értem a kérdésedet.

Te írtad, hogy kivagy a felkelésektől, akkor valószínűleg Neked teher. Nem kötelező szoptatni ennyi ideig.

2011. jan. 11. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:

21 hós koráig szoptattam a kisfiam, addig egyetlen éjszakát sem aludt át, mert még éjjel is 3-4x szopizott.

én is leválasztottam, mert erősebb gyógyszert kellett bevennem, és féltettem a kicsit.

szval a lényeg, hogy mióta leválasztottam azóta szinte átalussza az éjszakát, ha fel is kel kicsit, nyöszörög, megsimmizem a hátát és alszik tovább.

sztem addig szopiztass, amíg neked nem nagyon teher.

2011. jan. 11. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!