Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valaki aki 3 eves korig...

Van valaki aki 3 eves korig szoptatott, hogy bírtatok ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is értem a kérdést... 2 év 9 hónapnál járok :-))) nemsokára 3 éves és én hulla fáradt vagyok.

Nem minden gyereket lehet az éjjeli szoptatásról olyan könnyen leszoktatni. Csak az tudja, aki átéli ezt.

2011. jan. 11. 20:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,szeretnék privátban beszélni veled.Jó tudni,hogy még van aki ugyanazt csinálja.
2011. jan. 11. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 éves és 8 hónapos.Fokozatosan próbáltam leszoktatni,mert nyáron még napi többször akart cicit,mostanra leginkább elalváshoz kell,plusz ébredéskor.Kb.2 hete van az,hogy átalussza az éjszakát,előtte volt,hogy 5-6-szor is kelt.Most egy kicsit visszaszokott,mert beteg volt és akkor szinte egész nap a cicim kellett és a fogzáskor is többször kérte.nekem nem csak a szoptatás fárasztó,hanem minden ami vele jár,megnehezíti a dolgomat.pl. még mindig farkaséhes vagyok a szoptatások után,ebből adódóan kövér is lettem,nem kezdhetek drasztikus diétába sem,nem ihatok alkoholt,gyógyszert nem igazán szedhetek.Szóval nehéz,de nem tudtam megtenni,hogy drasztikusan leválasszam.
2011. jan. 11. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A "2 év 9 hónapos" válaszoló vagyok.

Beállítottam a privit, ha szeretnél írni!

Sajnos nem mindig tudom ilyen gyakran nézni az e-mailt, mert napközben dolgozom a munkahelyen, délután-este pedig ugye a kisfiam "nyúz" :-), de azért igyekszem hamarosan ránézni a levelezésre.

2011. jan. 13. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam, hogy gyógyszer miatt le kellett állnunk a cicizéssel.

Tényleg szívtelen a drasztikus leszoktatás, szegény 1. éjjel 26-szor, 2. éjjel 15-ször ébredt ordítva, viszont kb 1 hét után átaludta az éjszakát. A védőnőm nem tudta fokozatosan leszoktatni a kisfiát (vannak ilyen gyerkőcök), így kénytelen volt " erőszakkal"... Simogatás, ringatás, szeretgetés, hidd el, az is pótolja valamilyen szinten a cicizést... Ha teher, szoktasd le

2011. jan. 24. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:

2 év 7 hónapnál járok. Két gyereket szoptatok, még a nagy is szopizik - ő a két éves 7 hós - a kicsi meg 7 hós.

Velük alszom. Így teljesen rendben van. Cici a szájba, alvás tovább. :-))

2011. márc. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!