Van valaki aki 3 eves korig szoptatott, hogy bírtatok ki?
Nagyon is értem a kérdést... 2 év 9 hónapnál járok :-))) nemsokára 3 éves és én hulla fáradt vagyok.
Nem minden gyereket lehet az éjjeli szoptatásról olyan könnyen leszoktatni. Csak az tudja, aki átéli ezt.
Szia!
A "2 év 9 hónapos" válaszoló vagyok.
Beállítottam a privit, ha szeretnél írni!
Sajnos nem mindig tudom ilyen gyakran nézni az e-mailt, mert napközben dolgozom a munkahelyen, délután-este pedig ugye a kisfiam "nyúz" :-), de azért igyekszem hamarosan ránézni a levelezésre.
Szia!
Én írtam, hogy gyógyszer miatt le kellett állnunk a cicizéssel.
Tényleg szívtelen a drasztikus leszoktatás, szegény 1. éjjel 26-szor, 2. éjjel 15-ször ébredt ordítva, viszont kb 1 hét után átaludta az éjszakát. A védőnőm nem tudta fokozatosan leszoktatni a kisfiát (vannak ilyen gyerkőcök), így kénytelen volt " erőszakkal"... Simogatás, ringatás, szeretgetés, hidd el, az is pótolja valamilyen szinten a cicizést... Ha teher, szoktasd le
2 év 7 hónapnál járok. Két gyereket szoptatok, még a nagy is szopizik - ő a két éves 7 hós - a kicsi meg 7 hós.
Velük alszom. Így teljesen rendben van. Cici a szájba, alvás tovább. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!