Aki 2 évig vagy tovább szoptatott és cicin aludt el a babája, milyen volt az elalvás ill. alvás, miután leszoktatta babáját a cicirol?
Én 23 hónapig szoptattam, és úgy is aludt el a babám. Most úgy alszik el, hogy fogom a kezét. Éjjel, amíg szopis volt nagyon gyakran ébredt, most általában végigalussza az éjjelt, vagy egyszer kell bemennem megsimogatni.
El sem hittem volna, hogy ilyen jó alvó lesz! :)
A lánykám 27 hónapig szopott. Sokszor felkelt éjjel amikor még szopott, ami utána is megmaradt. Már 4 éves, még mindig úgy alszik el, hogy fogja a kezemet, de éjjel visszaalszik magától, igaz egy szobában alszunk.
A kisfiam most volt két éves, még szopik, de már néhányszor elaludt cici nélkül. Szerencsére ő elég jó alvó éjjel, így ha elalszik akkor már végigalussza az éjszakát. Tegnap úgy aludt el, hogy a takarót a fejére húzta és hozzám bújt, ma délben pedig úgy, hogy magától forgolódott, aztán szépen lecsendesedett. Próbálnám olyan idányba terelni a dolgot, hogy este be tudjam illeszteni a januárra várt kistesó, és nagylányom kézfogással való alvászata közé. Lehet a lánykámat kéne ösztökélni, hogy szokjon le a kézfogással való elalvásról, de igazából az egész banda már régen alszik, amikor ő még mindig fetreng, és kínlódik, egyedül ezzel tudom az alvásra ösztökélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!