Anyatejes babátok (kizárólag szoptatott) mikor aludta át a teljes éjszakát evés nélkül?
Az én 3 hónapos babám 2-3x kel éjjel enni.
Sokaktól hallom, hogy anyatejes babája átalussza az éjszakát. Ez lehetséges?
A barátnőm mindkét lánya 6 hetes korától átaludta az éjjelt (úgy értem este 9-10 től reggel 6-7ig). Csak anyatejesek voltak.
Az én fiam is csak anyatejes volt és 5 hósan aludta át először az éjszakát 6 hós koráig csak anyatejet kapott, és 1 éves korig szopott, de már nem kelt éjjel.
A lányom szintén csak anyatejes, még vizet se kapott egy kortyot se vagy 7 hós koráig, aztán már eszegetni is kezdett rendesen. 13 hós koráig szopott, most 21 hónapos és még MINDIG nem alussza át az éjjelt pedig mindent ugyanúgy csináltam mint a fiamnál.
Szóval van ilyen is, olyan is.
Nekem az az érzésem, hogy a barátnő, több, mint valószínű,hogy csak füllent.
Ezt a cikket találtam:
Nagyon ritkán, de előfordul, hogy egy csecsemő kezdettől fogva átalussza az éjszakát. Abban viszont semmi rendkívüli sincs, ha a baba többször is fölébred, és szopik éjjel is. Az édesanyja méhében folyamatos volt a tápanyagellátása, most meg éppen annyival kell beérnie, amennyi belefér aprócska gyomrába. Az anyatej nagyon könnyen emészthető, a pocak hamar üres lesz, újra enni kell.
teljesen egyetértek az első kommenteddel és 16:43-mal.
2. voltam.
25 hónaposan aludta át az éjszakát, amikor leszokott a cicizésről.
Nekem nem volt teher felkelni éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!