Vennétek használt autósülést? Csak IGEN vagy NEM?
Figyelt kérdés
Mondjuk a Vateráról márkás, jó minőségű, de használt.2011. máj. 31. 21:26
21/34 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Hát valahogy én is így vagyok. Vaterást ugyebár sajnos nem lehet megnézni, és így én is inkább a középkategóriás újat választanám. Ha persze ismerőstől venném, és megnézhetném, akkor jöhetne a márkás(abb), használt :) Én ruhát sem merek venni a Vateráról, de biztos én vagyok túl aggodalmaskodó. Nem látom, nem tudom megtapogatni... stb.
22/34 anonim válasza:
Én szinte mindenből vennék használtat, de autósülésből , NEM!!!!
Ez nem sznobság kérdése!
23/34 anonim válasza:
csak ismerőstől vennék, vateráról semmiképp
25/34 anonim válasza:
Nem
Bár kommentet nem kértél, de azért felhívnám a figyelmet, például a mi ülésünk tájékoztatóján benne van, ha 10km" órás sebességgel ütközöl, akkor cseréli a gyár az ülést. Ütközöl? Ez max koccanás. Alapból eszembe sem jutna cseréltetni az ülést ezért, de nyilván nem véletlen, hogy így van. és ekkora koccanás, nem okoz látható sérüléseket, de eszerint sérül az ülés.
26/34 anonim válasza:
OFF:Nem hinném,hogy azért lennék sznob,mert a legjobbat akarom a picimnek.Sajnálom azt,aki így fogja fel...
29/34 anonim válasza:
igen!Vateráról vettem és hibátlan ,tökéletes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!