Nagyon meleg van és látom a kicsin is, hogy melege van. Igazából nem adnék rá nadrágot de rugdalózóban azért mégse vihetem ki az utcára. Nagy gáz lenne, ha napozóban mennénk a játszótérre?
Ha nincs, menj el turiba, biztos találsz párat, ami a homokozóba kiváló lesz.
2011. máj. 30. 15:11
12/21 anonim válasza:
szerintem félreértettétek :D
azt írja rugit mégse adhat rá, bár vicces, hogy felmerült, de nyilván ők se utcai öltözetnek használják.
azt írja nem adna rá nadrágot.
kérdező, elég nagy már a babád, hogy adj rá melegben is nadrágot, pici sortot, aztán ha meleg lesz, leveheted a pólót
2011. máj. 30. 15:13
13/21 anonim válasza:
Na, de a rugdalózó nadrág része is hosszú... (Én majdnem azt szűröm le, hogy eddig a nadrág alatt volt rugi. De csak nem, ugye?)
Ezért gondoltam, hogy a rugi helyett bodyra gondolt a kérdező.
2011. máj. 30. 15:17
14/21 anonim válasza:
Az én 20 hónaposom is body+rövid nadrág vagy póló+rövid nadrágban jár.
2011. máj. 30. 16:00
15/21 anonim válasza:
Biztos h nem rugdalózóra gondolt a kérdező,mivel ha belegondoltok,2 éves gyerek már bőven jár,és akkor kell a cipő,hogyan vihetné utcára abban..?Logikus,nem?
Sőt,szerintem lehet h inkább az "évest" írta el,és " 2 hónapost" akart írni.
2011. máj. 30. 21:31
16/21 anonim válasza:
Hogy valamit elírt a kérdező, az tuti fix. Vagy az életkorát, vagy a rugit. 2 évesre csak nem ad rugdalódzót???
2011. máj. 30. 22:42
17/21 anonim válasza:
Bocsi, de hogy néz ki a napozó?
2011. máj. 31. 00:38
18/21 anonim válasza:
A napozó az rövid ujjú, rövid gatyás kis egybe ruci - a rugdalódzó nyáriasított formája. :)
2011. máj. 31. 07:22
19/21 anonim válasza:
Utolsó köszi, akkor nekünk is van:-). Már én is cikinek érzem ráadni a 13 hónapos fiamra, de még jó rá.
2011. máj. 31. 23:32
20/21 A kérdező kommentje:
Jaj! :D Bocs. Body-t akartam írni. Fáradt voltam sorry. Pelus, body, naci, szandál. Csak nagyon sírt, h melege van és nem akartam ráadni a naciját, mert félek, hogy befülled alá. Van nagyobb méretű napozónk, ami nagyon kellemes vékony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!