Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sírt tegnap éjjel a 4...

Miért sírt tegnap éjjel a 4 napos babánk? Mit tudnánk tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat aludt addig, szinte éjjel-nappal. Tegnap is egész nap, még enni is úgy ébresztgettem.

Este 9-kor megfürdettük, megciciztettük, na onnantól semmi nem volt jó neki. A lábát rángatta, húzogatta, és sírt.

A kezét (és mindent) gyűrte a szájába.

Elég sokat evett fürdés előtt is. Nagyon bezabált volna?

Aztán még kétszer szoptattam meg 10-12 között, de hamar kiköpte.

Csak ringatáskor aludt el, de ahogy letettük, kezdte elölről.

A végén hagytuk sírni, de 10 perc után nem bírtam. Magunkhoz vettem, ott harkály módjára kopácsolt még egy kicsit a cici felé, aztán elaludt hamar.

Napközben ettem cseresznyét, esetleg felfújta?

Mi lehetett a gond? És mit lehet tenni? Milyen gyakran fordul elő ilyesmi? És hány óráig sírnak?

2011. máj. 30. 07:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem fog megfulladni, ne aggódj.

Ilyen idős korában én még a babámmal aludtam, de úgy hogy mellettem aludt kiságyban, vagy vízszintes babakocsiban, vagy én aludtam az ő szobájában.

Ha sírt én magamhoz vettem és a mellkasomon aludt, nem szokott rá.

A másik meg hogy most 3 hónapos és más most "visszasírom" azokat az együtt töltött éjjeleket amikor rajtam szuszókált. Legyél vele minél többet amíg ilyen csöpp.

Már egyedül alszik a szobájában:)

2011. máj. 30. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
ja és a cseresznye hajt, egy darabig jobb mellőzni
2011. máj. 30. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, a cseresznye lesz a ludas. Ilyenkor sajnos tiltólistán van, több mással együtt is.

Az epertől kiütéses lehet, ahogy a tojástól is. A káposztafélék felfújják. Ezeket kerülni kell egy darabig, sőt van, aki a tejtermékeket sem fogyaszthatja, mert a baba nem bírja. Majd kitapasztalod, hogy a te babádnak mi a jó, és mi a rossz. Ha húzogatja a lábát, fáj a hasa... Ne tedd mellre, csak ront a helyzeten, masszírozd a hasát, vagy ahogy írták előttem is meleg meggymag, vagy cseresznyemag párna, de ha az nincs, akkor egy meleg textilpelus is megteszi a pocakra téve. De ne legyen túl meleg... A lábait feltolod a hasához, ezzel segíted a pukizást, többször ismételve.

2011. máj. 30. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!