A párommal nagyon sokat veszekszünk mostanában és ráadásul nagyon csúnyán. Ilyenkor mindig vagy ő vagy én mondom, hogy elmegyek és elég volt aztán nem kerül rá sor mert imádjuk egymást és soha nem tudnánk szakítani. Van így más is?
Közrejátszhatnak a terhességi hormonok is. Mikor terhes voltam, mindig csak támadtam a páromat, néha okom se volt rá különösebb.
Kérdésed az volt, hogy van-e más is így.
Igen van, nálunk is hetek óta megy a civakodás, legszívesebben fognám magam és elmennék a kicsivel, de már az ő érdekeit is nézni kell. Szereti az apját nagyon.
Mi is szeretjük egymást, de valahogy mégse tudunk meglenni. Mi 4 éve húzzuk egymás mellett amúgy.
Én várok...Neked is ezt tanácsolom, jobbat nem tudok.
Kitartás!!
szitnén ne bántódj meg, de minden kapcsolatban elég komoly anyagi problémák és egyebek vannak a mai világban, de ez nem ok a csúnya veszekedésekre, főleg nem 8 hónap után.
És ezért se haragudj meg, de szerintem nagyon korán vállaltátok a babát...
Nekem ez tipikus se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnik... az én tapasztalataim alapján.
Mit számít az, hogy mióta vannak együtt?
együtt élnek, ugyanolyan problémáik vannak, mint a több éves kapcsolatban élőknek.
Vannak, akik csak ilyen viharos kapcsolatban képesek boldogan élni, mert az édes békülés egyfajta visszaigazolás a másik szeretetének.
Valószínűleg a hormonok is közrejátszanak, egy állapotos nő sokkal érzéenyebben reagál mindenre és olyan dolgokon gondolkozik, amin normál esetben nem.
Azt is írod, hogy a vitákat általában Te generálod, valószínűleg éppen a fent említett okok miatt.
A pici éa magad miatt próbáljátok meg nem idegesen kezelni a helyzeteket, hiszen nincs is annál rosszabb a picurkának, mint ha idegesesíted magad.
Majd összecsiszolódtok, ehhez viszont tényleg idő kell.
Aztán, ha később is bajok lesznek, akkor ráérsz majd a szakításon gondolkozni. Azt meg ne emlegesd neki, akármilyen dühös vagy is, hogy elmész, mert nagyon rosszul fog esni, ha egyszer mérgében azt fogja mondani 'menj'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!