Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal nagyon sokat...

A párommal nagyon sokat veszekszünk mostanában és ráadásul nagyon csúnyán. Ilyenkor mindig vagy ő vagy én mondom, hogy elmegyek és elég volt aztán nem kerül rá sor mert imádjuk egymást és soha nem tudnánk szakítani. Van így más is?

Figyelt kérdés
Nagyon sok problémánk volt mostanában(pénzügyi)és úgy gondolom ez szüli a feszültséget köztünk meg a makacsságunk is!8 hónapja vagyunk együtt most várjuk az első közös babánkat és ezért remélem,hogy lenyugszunk.
2009. júl. 31. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Közrejátszhatnak a terhességi hormonok is. Mikor terhes voltam, mindig csak támadtam a páromat, néha okom se volt rá különösebb.

Kérdésed az volt, hogy van-e más is így.

Igen van, nálunk is hetek óta megy a civakodás, legszívesebben fognám magam és elmennék a kicsivel, de már az ő érdekeit is nézni kell. Szereti az apját nagyon.

Mi is szeretjük egymást, de valahogy mégse tudunk meglenni. Mi 4 éve húzzuk egymás mellett amúgy.

Én várok...Neked is ezt tanácsolom, jobbat nem tudok.

Kitartás!!

2009. júl. 31. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Elég hamar elkezdtetek veszekedni, hiszen a 8 hónap még az ismerkedés időszaka kellene legyen jószerivel, nemhogy a közös babavárásé. Az anyagiak általában a legfőbb feszültségfokozók, valamint nálatok még az is, hogy nem ismeritek elég jól a másikat. Nem látom túl pozitívan a közös jövőtöket. Ezért ne bántódj meg, én így gondolom.
2009. júl. 31. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

szitnén ne bántódj meg, de minden kapcsolatban elég komoly anyagi problémák és egyebek vannak a mai világban, de ez nem ok a csúnya veszekedésekre, főleg nem 8 hónap után.

És ezért se haragudj meg, de szerintem nagyon korán vállaltátok a babát...

Nekem ez tipikus se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnik... az én tapasztalataim alapján.

2009. júl. 31. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez normális főleg ennyi idő után. A pénzügyi problémákon sosem szoktunk veszekedni, együtt kell megoldást találni, mit old meg a veszekedés? Egy kapcsolatban mindkét félnek kompromisszumokat kell kötni. Ha már egyik fél változik, talán elkerülhetőek a konfliktusok. Vannak viszont olyan emberek, akik a személyiségi jegyeikből adódóan egyszerűen mindenen összetűznek. 8 hónap után azt mondani többször, hogy elmegyek nem hangzik túl jól. Én 25 éve vagyok házas, de még nem mondtam ezt a férjemnek, ő sem nekem. Tudom, tudom, minden kapcsolat más, de mi lesz így később? Először miért nem ismertétek ki egymást? Egy gyerek hatalmas felelősség. Hány évesek vagytok? Van segítséged, ha esetleg el kell menned a babával a párodtól?
2009. júl. 31. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:
28 évesek vagyunk és nekem van egy fiam már az előzö kapcsolatomból.A szüleimnél lakunk és többnyire az én hibámból indul ki a veszekedés.Az elöző kapcsomban rengeteget szenvedtem és őszintén megvallom nehezemre esik megbízni az emberekben teljes mértékig.Viszont azt tudom biztos vagyok benne,hogy ő a ngy ő.Szeretjük egymást és ezt már számtalan esetben bebizonyította nekem mert feláldozta az eddigi életét.Remélem változni fog minden nemsokára és elfelejthetjük ezt a rossz időszakot.A babát a párom akarta jobban,de már nem bánom.Köszönöm nektek a válaszokat és,hogy megosztottátok velem a tapasztalatotokat.
2009. júl. 31. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit számít az, hogy mióta vannak együtt?

együtt élnek, ugyanolyan problémáik vannak, mint a több éves kapcsolatban élőknek.

Vannak, akik csak ilyen viharos kapcsolatban képesek boldogan élni, mert az édes békülés egyfajta visszaigazolás a másik szeretetének.

Valószínűleg a hormonok is közrejátszanak, egy állapotos nő sokkal érzéenyebben reagál mindenre és olyan dolgokon gondolkozik, amin normál esetben nem.

Azt is írod, hogy a vitákat általában Te generálod, valószínűleg éppen a fent említett okok miatt.

A pici éa magad miatt próbáljátok meg nem idegesen kezelni a helyzeteket, hiszen nincs is annál rosszabb a picurkának, mint ha idegesesíted magad.

Majd összecsiszolódtok, ehhez viszont tényleg idő kell.

Aztán, ha később is bajok lesznek, akkor ráérsz majd a szakításon gondolkozni. Azt meg ne emlegesd neki, akármilyen dühös vagy is, hogy elmész, mert nagyon rosszul fog esni, ha egyszer mérgében azt fogja mondani 'menj'!

2009. júl. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!