Majdnem öthós fiam nem akar enni reggel! Miért csinálja ezt?
szia! sajna okosat nem tudok neked írni...bocsi.
az én fiam is hasonlóan kajál, pedig ő tápszeres. késő este még eszik (9-10 óra), majd legkésőbb 4-kor ébred, hogy éhes. de reggel csak 10 körül eszik normálisan. ha addig kínálgatom, pár milit eszik, azt is visszabukja.
olyan jó lenne, ha éjszaka bírná ilyen sokáig kaja nélkül és nem reggel!
én próbáltam vizet adni neki éjjel, de egy fél- egy óra múlva ismét kelt. hiába csitítgattam, az sem jött be. de kajára azonnal alszik. sírni nem hagyom...
de próbáld ki, hogy nem eteted hajnalban. valahogy... lehet a te babád, könnyebben lemond róla és beáll végre mindkettőtök számára a rend.
sok sikert!
Szia!
Nálunk is ez van, pedig az én fiam már lassan 9 hónapos. Nem tudom mikor kezdődött, de már 1 hónapja biztosan így van. Este 8-kor még szopizik, aztán éjjel 4-5 között megint szopik valamennyit és utána, bár már fél 7-7 között felkel, nem eszik rendesen majd csak 9 után. Napközben viszont jól eszik. Egyszerűen nem tudom leszoktatni a hajnali cicizésről, pedig már próbáltam teával, sírással... Régebben pedig átaludta az éjszakát...
A hajnali szopinak tudom be ezt a reggeli dilemmát, de igazából fogalmam sincs mi a megoldás. Bocsi...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!