Mitől lehet? 10,5 hónapos a babám és kb.1 hete csinálja, hogy éjjel sikítozva ébred fel majdnem mindig pontban fél 2-kor és reggel 6 és fél 7 között is.
Figyelt kérdés
Amúgy nyugodtan alszik, már az elalvással sincsenek problémák. HÁrmasikrek és kb. 3 hete szoktattam le őket a ringatásról, azóta csak leteszem őket a FErber módszer szerintem és most már eljutottunk odáig, hogy max. 5 perc és alszanak. Eddig nem is volt gond, de most ez a sikítozás nagyon aggaszt. A foga most jött ki, lehet már jönne a következő? De akkor miért pont mindig ugyanabban az időben ébred meg? Ja, és ha így felébred meg se lehet nyugtatni, csakis a tápszertől nyugszik meg és alszik vissza, de néha evés után, mikor beteszem az ágyba akkor is sírdogál kicsit és úgy alszik vissza. Csinált valakinek ilyet a babája? (a másik kettő átaludja általában az éjszakát)2010. máj. 13. 07:26
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg megfigyelni mitől lehet. Tudom, horror felkelni éjjel, de ha annyira pontosan fél 2-kor kezdi a sikítást, akkor kicsit előbb keljél fel és figyeld meg hátha történik valami. Pl. nem-e nyúl valamelyik testrészéhez, hogy esetleg fájna. Bár ha pontban fél2-kor és mindig, akkor nem hiszem. Vagy próbáld meg megelőzni és a síkítás előtti időben simogatni egy kicsit. Sajnos több ötletem nincs, de talán tudtam segíteni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!