Normálisnak mondható, hogy majdnem három hónapos csemetém átalussza az éjszakákat 1 hete? Este 8-tól reggel kilencig egyhuzamban.
Semmi gond vele. Persze, hogy normális és örülj neki. Az én babám attol kezdve átaludta az éjszakát, hogy hazahoztuk a korházbol. Én a mázlisták közzé tartozom.
Szerintem ha napközben megkapja azt a mennyiségü kaját amire szüksége van akkor nem ébred éjszaka. Örülj és ne keresd az okát :) Majd ébred ha fogzik... Mi kb 8-9 hónap között kezdtük megismerni milyen az amikor baba mellett nem alszik az ember.
Nem baj!Az én fiam születése óta végig alssza az éjszakát(20-6ig),nagyon ritkán ébred fek éjjel!
Akkor is csak iszik 1-2 korty teát és már alszik is tovább
Asszem 2.voltam.
Nem kell a babának ennie éjjel! Csak akkor eszik ha nem eszik eleget nappal. Mennyiket eszik? Szoktad mérni? Ha alszik akkor tuti, hogy elég neki a kaja. Ne izgulj rajta és főleg fel ne ébreszd! Ne fogadj el olyan tanácsot, hogy fel kell ébreszteni, hogy egyen mert ez butaság! Had aludjun és aludjatok ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!