Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vagyok ilyen gonosz anyuka?

Miért vagyok ilyen gonosz anyuka?

Figyelt kérdés
9 hónapos a babám és mi külföldön élünk.évente 2x-3x megyünk haza de engem az anyós állandóan irritál.most is nyáron 8 napot leszünk otthon(hál istennek)és már csináltak neki homokozót,vettek neki homokozó szettet meg kis medencét meg bele delfint meg ilyenek.ezek engem úgy irritálnak mikor meséli hogy csak na.engem az zavar hogy túlságosan szeretik az unokájukat.múltkor azt mondta hogy ők féltékenyen szeretik.mikor ezt meghallottam majd szét durrant a fejem.bennem van valami hiba vagy egy picit nekem is igazam van?
2011. máj. 28. 23:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy kicsit én is féltékeny vagyok,hogy miért?azt nem tudom,nincs rá okom. Mindent megvesznek neki,imádják.

Örülj neki,hogy szeretik! :)

2011. máj. 29. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Valami más oka van annak, hogy iritál.Mi lenne a gond azzal, hogy vásárol a babádnak?Én örülnék inkább a helyedben...

Gondold végig a kapcsolatotokat, és rájössz, miért vagy gonosz vele.

2011. máj. 29. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy féltékenyen szeretik szerintem azt jelenti, hogy szeretik és féltik.Mi ezzel a bajod?Ne haragudj, de nem értelek!Az a gond, hogy szeretik?Vagy az, hogy elhalmozzák ajándékokkal?Tudod, irigyellek a "problémáidért".Más tényleg örülne, ha rajongva fogadnák az unokát.Nálunk is ez van, csak anyósomék egy kicsit szerényebben élnek, nem vehetnek meg mindent.Ha az a bajod ezzel, hogy el fogják kényeztetni, akkor már értem, hogy idegesít.Mondd meg nekik, hogy ne vegyenek meg mindent, csak úgy.Ajándékozzanak, ha alkalom van.(karácsony, névnap, szülinap, húsvét stb) Felesleges mindent megvenni, mert akkor tényleg elkapatják, és olyan gyerek lesz, mint a sógornőm lánya, akinek MINDEN kell.Még akkor is, ha csak 3 napig játszik vele, utána bedobja a sarokba, és hisztizik a következő játékért.Ő földhöz vágja magát a boltban, ha nem kap meg valamit, és hisztérikusan sír.Még csak 18 hónapos.Mi lesz később?Autót kell neki venni a 18. szülinapjára?Ha ez a gondod, akkor valahol meg tudlak érteni.Egy elkényeztetett gyerek a fejére nő mindenkinek, és nem tanulja meg, hol a határ.Ha te feleslegesnek érzed ezt a sok mindent, ami lehet, csak ideig-óráig köti le, mondd meg nekik!Annak semmi értelme, hogy súlyos pénzeket elvernek olyan dologra, amivel egy hétig játszik csak.
2011. máj. 29. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is örülnék, ha anyósomék így szeretnék a gyerekemet. Anyósom eddig kétszer látta (3 hónapos a kicsi), apósom egyszer, de akkor is csak azért, mert elvittük megmutatni. Ja, és a szomszéd utcában laknak...

Semmit nem vettek eddig neki, még egy zoknit se. Nálunk az én szüleim "kényeztetik" a kicsit, ennek nagyon örülök. Ők 100 km-re vannak tőlünk, de hetente jönnek látogatni. Szóval szerintem inkább örülj!

2011. máj. 29. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Féltékeny, hisztis és irigy vagy. Örülj inkább, hogy szeretik a gyerekedet. A saját anyám nem látta már több, mint 1 éve a fiamat, nem is kíváncsi rá, nem hogy ajándékokkal halmozza el. Hagy kényeztessék, hiszen úgyis ritkán látják. Hogy ez neked miért fáj...., azt csak te tudod...
2011. máj. 29. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
ez csak egy tipp, nem lehet, h azért irritál az, h a nagyszülők túllőnek a célon a sok ajándékkal, mert arra emlékeztet, h te nem veszel ilyen sok ajándékot a gyerekeknek? mert te nem így fejezed ki a szeretetedet, ami tök normális, de úgy érzed, rossz anya vagy, mert te nem halmozod el őket felesleges ajándékokkal.
2011. máj. 29. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:

nem bírod az anyósodékat, vagy kicsit féltékeny vagy rájuk, ezért látsz mindenben rosszat (megjegyzem én is így vagyok vele sajnos, csak nekem annyival rosszabb a helyzet, hogy közvetlenül alattunk lakik :))

ezt az érzést valahogy le kell küzdeni a gyerek érdekében!

a gesztusok szép, nincs ezzel semmi baj, hogy még a 8 napra is így bevásároltak, szeretik az unokát, de ez nem baj, sőt ez a jó!

azt a 8 napok kibírod valahogy, a gyerek pedig biztos jól fogja magát érezni!

2011. máj. 29. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!