Miért vagyok ilyen gonosz anyuka?
Egy kicsit én is féltékeny vagyok,hogy miért?azt nem tudom,nincs rá okom. Mindent megvesznek neki,imádják.
Örülj neki,hogy szeretik! :)
Valami más oka van annak, hogy iritál.Mi lenne a gond azzal, hogy vásárol a babádnak?Én örülnék inkább a helyedben...
Gondold végig a kapcsolatotokat, és rájössz, miért vagy gonosz vele.
Én is örülnék, ha anyósomék így szeretnék a gyerekemet. Anyósom eddig kétszer látta (3 hónapos a kicsi), apósom egyszer, de akkor is csak azért, mert elvittük megmutatni. Ja, és a szomszéd utcában laknak...
Semmit nem vettek eddig neki, még egy zoknit se. Nálunk az én szüleim "kényeztetik" a kicsit, ennek nagyon örülök. Ők 100 km-re vannak tőlünk, de hetente jönnek látogatni. Szóval szerintem inkább örülj!
nem bírod az anyósodékat, vagy kicsit féltékeny vagy rájuk, ezért látsz mindenben rosszat (megjegyzem én is így vagyok vele sajnos, csak nekem annyival rosszabb a helyzet, hogy közvetlenül alattunk lakik :))
ezt az érzést valahogy le kell küzdeni a gyerek érdekében!
a gesztusok szép, nincs ezzel semmi baj, hogy még a 8 napra is így bevásároltak, szeretik az unokát, de ez nem baj, sőt ez a jó!
azt a 8 napok kibírod valahogy, a gyerek pedig biztos jól fogja magát érezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!